Cinema City la Galaţi/ Mult aşteptatul multiplex mai întârzie

Cinema City la Galaţi/ Mult aşteptatul multiplex mai întârzie
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Conform unui raport emis de Cinema City, Galaţiul se află pe lista potenţialelor oraşe în care va fi construit un multiplex de săli de cinema, dar nu mai devreme de 2017. Intrată pe piaţa cinematografică din România în 2007, compania Cinema City are în plan, pentru 2016, patru cinematografe noi, la Bucureşti, Buzău, Piatra Neamţ şi Timişoara, adică un total de 36 de săli, pentru care deja s-au semnat contractele.

Din 2017, planul companiei este să se extindă cu încă 20 de cinematografe şi 197 de ecrane, în oraşe precum Bistriţa, Craiova, Botoşani sau Galaţi.

Cinema City operează multiplexuri în majoritatea oraşelor mari din România, respectiv Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Piteşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Deva, Drobeta Turnu Severn, Timişoara şi Suceava.

Până la venirea celor de la Cinema City în oraşul lor, gălăţenii vor putea, totuşi, să se bucure de arta cinematografică într-o sală echipată cu aparatură modernă, care va rula atât filme în format 2D, cât şi 3D. Cinematograful, care se va deschide peste câteva săptămâni, va fi amplasat în sala mare a Casei de Cultură a Sindicatelor, va avea o capacitate de 500 de locuri şi va purta numele unei mari personalităţi româneşti, nume care va fi dezvăluit la deschidere de către investitorul Adrian Neagu. Conform PR-ului cinematografului, Angela Baciu, sala va fi accesibilă şi persoanelor cu handicap, prin intermediul unei rampe de acces.

Citit 9542 ori Ultima modificare Joi, 12 Noiembrie 2015 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.