ACCIDENTELE de pe OŢELARILOR se ţin lanţ. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost LOVIT pe TRECEREA DE PIETONI

ACCIDENTELE de pe OŢELARILOR se ţin lanţ. Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost LOVIT pe TRECEREA DE PIETONI
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Accidentele de pe strada Oţelarilor se ţin lanţ de la refacerea bulevardului. Vineri, 27 noiembrie, o nouă victimă a căzut pradă neatenţiei şi grabei de care dau dovadă şoferii care circulă pe această arteră.

"Vineri, în jurul orei 16,40, un bărbat în vârstă de 22 de ani care se angajase în traversarea regulamentară a străzii Oţelarilor, pe la trecerea de pietoni din faţa magazinului Altex, a fost surprins şi accidentat de un autovehicul Ford condus de un bărbat în vârstă de 23 de ani, dinspre strada Stadionului spre Calea Galaţi. În urma accidentului, tânărul în vârstă de 22 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, iar şoferului responsabil de provocarea accidentului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", ne-a declarat Iulian Matei, din partea Poliţiei Rutiere Galaţi. 

Deja se pierde numărul accidentelor de pe bulevardul Oţelarilor din ultimii ani, majoritatea persoanelor lovite de şoferii neatenţi fiind pe trecerile de pietoni cărora nimeni nu pare să le acorde atenţie. Nici şoferii, dar nici pietonii, atunci când se angajează în traversarea străzii.

Sursă foto: Grupul Şoferilor din Galaţi

Citit 3952 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015 14:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.