PREMII de 1.200 de lei pentru proiecte de practică

PREMII de 1.200 de lei pentru proiecte de practică
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Zeci de studenţi de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi au fost premiaţi în cadrul proiectului „Practica în studenţie – Garanţia unui loc de muncă”.

Aceştia au elaborat proiecte de practică şi le-au încărcat pe portalul „Practică pentru viitorii profesionişti”. Drept urmare, studenţilor Gabriel Axente, Octavian Bostan, Bogdan George Catrinoiu, Vlad Cosmin Sandu, Marian Cezar Porumb, Alexandru Neamţu, Climent Cazacu, Elena-Raluca Răileanu, Andrei Simionescu, Andrei Hristudor, Valeriu Titire, Lucian Ionuţ Ardeleanu, Mădălina Şerban, Rodica Duţu, Adrian Gutanu, Georgian Felea, Alin Puescu, Valentin Tudose, Alexandru Munteanu, Daniel Borşan, Ionuţ Grigore, Viorel-Cătălin Tinu, Nicoleta Neatu, Bogdan-Costin Bălănuţă, Cristian Cosmin Popescu, Mihai Adrian Toma, Marian Iurac, Dănut Vasile Druţă, Eliza Grigoriţă, Dorina Rebeca Novac, Iuliana Diana Tofan şi Valerio Matei li s-au acordat premii în valoare de 1.200 de lei.

Acestea se adaugă subvenţiei pe care studenţii urmează să o primească, în funcţie de numărul de ore de practică, între 600 şi 1.800 de lei fiecare.

Proiectul „Practica în studenţie - Garanţia unui loc de muncă” s-a desfăşurat în perioada iulie - decembrie, având o valoare de peste 1,8 milioane de lei. Obiectivul acestuia a fost suplimentarea numărului de ore de practică din planul cadru al studenţilor, în vederea facilitării obţinerii unui loc de muncă. Stagiile de practică s-au desfăşurat în mediul economic real, la 25 de angajatori cu care Universitatea „Dunărea de Jos” a semnat parteneriate de practică.

Citit 1317 ori Ultima modificare Marți, 08 Decembrie 2015 19:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.