Un cioban gălăţean a fost arestat pentru că a VIOLAT şi tâlhărit o BĂTRÂNĂ ce-i putea fi bunică

Un cioban gălăţean a fost arestat pentru că a VIOLAT şi tâlhărit o BĂTRÂNĂ ce-i putea fi bunică
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Un bărbat originar din judeţul Galaţi a ajuns în spatele gratiilor după ce a atacat o femeie în vârstă de 80 de ani, din localitatea Bărăganu, judeţul Călăraşi. Ionel C. are doar 29 de ani şi este din comuna Băneasa, judeţul Galaţi. De mai mulţi ani, el lucra la stânele din Călăraşi, dar o ispravă pe care a pus-o la cale săptămâna trecută este pe cale să-i schimbe decisiv destinul, pentru următorii ani.

A aflat că la Bărăganu locuieşte o bătrână singură, care avea pensie şi, gândindu-se că va face rost uşor de bani, dacă îi va face o vizită nocturnă, gălăţeanul a trecut la fapte. În noaptea de 17 spre 18 decembrie, a intrat în casa femeii, pe care a violat-o şi a obligat-o să îi dea toţi banii pe care îi avea în casă. După ce şi-a satisfăcut poftele, ciobanul a fugit şi din casă, dar şi din judeţ, ascunzându-se într-o comună din Giurgiu.

În urma reclamaţiei bătrânei, poliţiştii călărăşeni au periat localităţile din zonă i-au dat de urmă gălăţeanului, pe care l-au şi reţinut. Judecătoria Olteniţa a emis pe numele suspectului un mandat de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată şi viol, acesta fiind închis în arestul IPJ Călăraşi, în aşteptarea judecării cazului.

Citit 1852 ori Ultima modificare Miercuri, 23 Decembrie 2015 00:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.