VIDEO/ Târgurile gem de POCNITORI PERICULOASE. Zeci de mii de PETARDE nu au mai ajuns la gălăţeni

VIDEO/ Târgurile gem de POCNITORI PERICULOASE. Zeci de mii de PETARDE nu au mai ajuns la gălăţeni
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

O cantitate impresionantă de obiecte pirotehnice a fost confiscată într-o singură zi de la două târguri săptămânale de pe raza judeţului Galaţi, după ce poliţiştii au constatat că cei care le vindeau nu aveau autorizaţii.

Ofiţerii Serviciului Arme din cadrul IPJ Galaţi au ajuns la târgurile de la Măstăcani şi de la Pechea, unde printre multitudinea de mărfuri oferite spre vânzare localnicilor, au descoperit pe tarabele a doi comercianţi, o femeie de 47 de ani din Bârlad şi un bărbat de 52 de ani din Tecuci, zeci de mii de obiecte pirotehnice, unele periculoase, care se utilizează în condiţii speciale, pentru care nu deţineau niciun fel de autorizaţie.

1.358 de petarde, 47 rachete, 54.560 pocnitori, 191 de baghete şi 125 baterii de artificii au fost confiscate pe loc, înainte de a ajunge la amatorii de distracţii. Bârlădeanca şi tecuceanul au ajuns, în schimb, la poliţie, unde li s-a întocmit câte un dosar penal pentru operaţiuni cu articole pirotehnice fără drept. Controalele poliţiei în privinţa comercializării pocnitorilor de sărbători vor continua şi în zilele următoare.

Zeci de mii de PETARDE nu au mai ajuns la gălăţeni

Zeci de mii de PETARDE nu au mai ajuns la gălăţeniSursa video: Poliţia Română -->> http://goo.gl/mSPwkb

Posted by Viaţa Liberă on Monday, December 28, 2015
Citit 2471 ori Ultima modificare Marți, 29 Decembrie 2015 02:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.