Un CANDIDAT-SURPRIZĂ s-a înscris în ultimul moment în cursa pentru postul de RECTOR la „Dunărea de Jos”

Un CANDIDAT-SURPRIZĂ s-a înscris în ultimul moment în cursa pentru postul de RECTOR la „Dunărea de Jos”
Evaluaţi acest articol
(21 voturi)

* Data primului tur de scrutin a fost decalată cu o zi


Candidaturile pentru cea mai înaltă funcţie din Universitatea "Dunărea de Jos" s-au depus marţi, 12 ianuarie, până în ora 16,30. Deşi în mediul universitar se ştia deja că vor fi trei concurenţi, pe ultima sută de metri a mai apărut un candidat surpriză, care şi-a depus dosarul cu cinci minute înainte de expirarea termenului.

Pe lângă actualul rector - prof. dr. ing. Iulian Bîrsan, s-au înscris, aşa cum deja anunţaseră, decanul Facultăţii de Inginerie - prof. dr. ing. Cătălin Fetecău şi prof. dr. ing. Nicolae Badea de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electrotehnică.

Candidatul surpriză este prof. dr ing. Silviu Măcuţă, tot de la Facultatea de Inginerie.

De la actualul rector, Iulian Bîrsan, am aflat că respectivele candidaturi urmează să fie validate joi, 14 ianuarie, în Senatul Universităţii, iar după ce va fi emisă hotărârea, proiectele manageriale ale celor patru candidaţi vor fi făcute publice.

Tot rectorul ne-a mai informat că data primului tur de scrutin a fost decalată cu o zi, de pe 25 pe 26 ianuarie, urmând ca al doilea tur să se desfăşoare pe 28 ianuarie.

Citit 7200 ori Ultima modificare Miercuri, 13 Ianuarie 2016 00:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.