Un copil a fost SALVAT din ger de un echipaj de urgenţă. A ajuns la spital cu DEGERĂTURI

Un copil a fost SALVAT din ger de un echipaj de urgenţă. A ajuns la spital cu DEGERĂTURI
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Noaptea de vineri spre sâmbătă, respectiv 22 spre 23 ianuarie, a fost din nou una aglomerată pentru angajaţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi. Pe lângă cazurile strict medicale în care au intervenit, echipajele de urgenţă au salvat din ger şi trei persoane care sufereau de hipotermie sau din cauza degerăturilor.

„I-am acordat primul ajutor unui copil de 12 ani, care se afla în stare de hipotermie şi care suferise şi degerături. Iniţial, băiatul a fost transportat la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci, după care a fost dus într-un aşezământ social”, a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Tot la Tecuci, o femeie în vârstă de 52 de ani a fost dusă la spitalul din localitate, după ce a fost găsită sub cerul liber, în stare de hipotermie. Şi o bătrână de 89 de ani, din satul Ciorăşti, comuna Priponeşti, a avut nevoie de ajutorul medicilor. Femeia se afla în stare de hipotermie şi suferise şi un atac vascular cerebral, motiv pentru care a fost dusă, de asemenea, la spital.

Citit 2001 ori Ultima modificare Sâmbătă, 23 Ianuarie 2016 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.