FOTO/ Surprize pentru gălăţencele prinse la volan de 8 Martie
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

FOTO/ Surprize pentru gălăţencele prinse la volan de 8 Martie
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Gălăţencele posesoare de permise de conducere, care au avut marți, de 8 Martie, drum pe strada Brăilei, au avut ocazia să fie obiectul unor „verificări de rutină” mai puţin obişnuite. Rutina, pe care poliţiştii de la Circulaţie o rescriu odată pe an, le-a vizat pe toate şoferiţele care au fost trase pe dreapta pentru o binemeritată "pedeapsă" de ziua lor, 8 Martie.

„Buna ziua, suntem de la Poliţia Rutieră şi v-am oprit ca să vă aducem, la cunoştinţă că, de ziua dumneavoastră, avem plăcerea să vă oferim o floare şi un proces verbal personalizat”. Cam aşa a sunat mesajul de întâmpinare pentru peste o sută de conducătoare auto, oprite ieri în trafic în zona Inelului de Rocadă şi la Potcoava de Aur, poliţiştii, alături de partenerii lor, inspectorii de la Generali Asigurări, înmânându-le reprezentantelor sexului frumos atenţiile pentru a le face ziua mai frumoasă. Gestul, care pentru unele a fost o premieră, pentru altele, deja o tradiţie, a fost, desigur, însoţit de recomandările la fel de tradiţionale de a circula în siguranţă şi fără evenimente rutiere.

Citit 1742 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 18:35

2 comentarii

 • postat de Poliția este cu noi, dar mai frecventați trecerile de pietoni, așa, din prevenție.
  Miercuri, 09 Martie 2016 15:47
  213.233.93.***
  Bine așa, poliția este cu noi....dar mai stați la trecerile de pietoni, mai amendați și chiar așa, mai descurajați forțarea trecerilor de pietoni, de șoferii grăbiți, prin prezența unui polițist de la circulație....are efect.
  0
  1
  Raportează
 • postat de mdea
  Miercuri, 09 Martie 2016 10:33
  109.103.162.***
  intr-un oras normal, curat, in care lumea traverseaza doar pe trecere, in care autoturismele trec doar pe culoarea verde, actiunea de mai sus ar fi un kitsch. in galati parerea mea ca mai bine v-ati apuca de treaba
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.