De Ziua Femeii, DESCINDERI ale poliţiştilor locali gălățeni la Spitalul Judeţean

De Ziua Femeii, DESCINDERI ale poliţiştilor locali gălățeni la Spitalul Judeţean
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Descinderi la Secţia de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean „Sf. Andrei” din Galaţi. Cei care au luat cu asalt secţia au fost poliţiştii locali. De data aceasta însă, oamenii legii au fost înarmaţi cu flori pentru toate doamnele şi domnişoarele care se aflau la serviciu. Flori au primit şi femeile care aşteptau pe holuri pentru a intra la consultaţii.

„Am decins asăzi la Spitalul Judeţean, dar de data asta într-un mod plăcut, pentru că este 8 Martie. Am ales Spitalul Judeţean pentru că este un sector vital, unde se munceşte 24 de ore din 24 şi este un sector unde, în mare parte, sunt doamne şi domnişoare, care petrec prin muncă”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

După ce au oferit flori şi le-au urat toate cele bune femeilor întâltine la UPU, poliţiştii locali şi-au continuat razia şi prin celelalte secţii ale Spitalului Judeţean. Nicio doamnă nu a scăpat fără o floare. „Nu ne aşteptam la aşa ceva. Este un gest foarte frumos. Le mulţumim că s-au gândit şi la noi, cele care ne aflăm la muncă”, ne-a spus una dintre angajatele spitalului.

Şi pacientele au fost plăcut surprinse, unele dintre ele primind pentru prima oară în viaţa lor o floare cu ocazia zilei de 8 Martie. „Nu am primit niciodată flori de ziua asta. Este o plăcere şi le mulţumesc. Mi-au mai ridicat un pic moralul”, ne-a mărturisit o pacientă.

După ce au felicitat toate femeile din Spitalul Judeţean, poliţiştii locali s-au întors în stradă, pentru a veghea la siguranţa tuturor cetăţenilor oraşului.

Citit 1951 ori Ultima modificare Marți, 08 Martie 2016 19:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.