MARIA CIOBANU, în cadrul ultimului turneu, ajunge la Galați. PREȚURILE BILETELOR și de unde pot fi ACHIZIȚIONATE

MARIA CIOBANU, în cadrul ultimului turneu, ajunge la Galați. PREȚURILE BILETELOR și de unde pot fi ACHIZIȚIONATE
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Un spectacol extraordinar va avea loc miercuri, 16 martie, de la ora 19,30, la Sala Sporturilor din Galaţi. Cântăreţi celebri de muzică populară vor participa la concertul de retragere din activitate a "Ciocârliei cântecului popular", Maria Ciobanu. Printre invitaţi se numără Orchestra „Doina Basarabiei”, condusă de Valeriu Caşcaval, dar şi Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Ionuţ şi Doiniţa Dolănescu, Stelian Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda şi Olga Bălan.

Potrivit organizatorilor, spectacolului intitulat „Lie, Lie, Ciocârlie, rămân a voastră Marie” anunţă retragerea din activitate a celebrei Maria Ciobanu. Artista are 78 de ani şi a fost de mai bine de 60 de ani în slujba cântecului popular. "Ciocârlia României" porneşte într-un turneu de retragere în cele mai mari oraşe ale ţării, hotărârea artistei fiind una fermă. Repertoriul său cuprinde peste 500 de piese, înregistrate pe discuri, la radio şi TV. A concertat în toată lumea, alături de personalităţi marcante.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Sportului, Casa de Cultură a Sindicatelor şi Agenţia Teatrului Dramatic. Preţul unui bilet la categoria I este 80 de lei, iar la categoria a II-a este 50 de lei.

Citit 16080 ori Ultima modificare Joi, 10 Martie 2016 22:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.