„Dorel” a tăiat un fir de electricitate în Galați. Mii de apartamente au rămas FĂRĂ APĂ CALDĂ şi CĂLDURĂ

„Dorel” a tăiat un fir de electricitate în Galați. Mii de apartamente au rămas FĂRĂ APĂ CALDĂ şi CĂLDURĂ
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

O avarie majoră produsă la reţeaua de electricitate din buricul oraşului a lăsat miercuri, 23 martie, fără apă caldă, căldură şi, evident energie electrică, mii de gălăţeni care locuiesc în Ţiglina I, Ţiglina II, Mazepa I şi Mazepa II.

Se pare că de vină pentru defecţiunea tehnică ar fi angajaţii unei firme care execută lucrări de infrastructură la comanda autorităţilor locale, în cartierul Ţiglina II, în zona blocului A5. Aceştia ar fi secţionat, din neatenţie, o reţea de alimentare cu energie electrică.

Din informaţiile noastre, Electrica a reuşit să remedieze defecţiunea după aproximativ 40 de minute, însă, potrivit reprezentanţilor Calorgal, nu mai puţin de 47 de blocuri, cu 3.000 de apartamente locuite şi branşate la reţeaua publică de termoficare (din cadrul a 30 de asociaţii de proprietari), nu primesc căldură şi apă caldă, întrucât întregul circuit de distribuţie a agentului termic a fost dat peste cap. Conform distribuitorului de energie termică, în cursul acestei după-amiezi, reţeaua va fi repusă în funcţiune.

Citit 3234 ori Ultima modificare Joi, 24 Martie 2016 10:06

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.