Cinci gălăţeni, RĂNIȚI pe străzi într-o singură zi

Cinci gălăţeni, RĂNIȚI pe străzi într-o singură zi
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Victimele, cu vârste cuprinse între 9 şi 62 de ani, erau fie pietoni, fie şoferi sau pasageri în autoturisme


Cel mai vârstnic dintre răniţii zilei de marţi a fost şi autorul accidentului cu cele mai multe victime, respectiv două. Un bărbat de 62 de ani, care conducea maşina pe raza localităţii Bursucani, nu a adaptat viteza într-o curbă extrem de periculoasă. Autoturismul a ieşit de pe carosabil, lovindu-se de un arbore de pe margine, după care s-a răsturnat, în urma impactului atât sexagenarul aflat la volan cât şi un pasager de 36 de ani fiind răniţi şi duşi la spital.

Imprudenţa a dus şi la producerea unui eveniment rutier în Galaţi, pe Faleza Superioară, unde un tânăr de 25 de ani a intrat brusc de pe banda 2 pe banda 1, fără să se asigure. A intrat într-o altă maşină, staţionată, rănind o femeie de 36 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism.

Pietoni puşi la pământ

S-a întâmplat la Matca şi, respectiv, la Tătarca, unde un copil şi un bărbat au pierdut "lupta" cu maşinile. Evenimentul rutier din comuna aflată în apropierea Tecuciului s-a produs din cauza unei şoferiţe de 26 de ani, care  nu i-a acordat prioritate unei fetiţe de 9 ani, care a încercat să treacă strada pe marcajul pietonal. Copila a fost grav rănită şi a avut nevoie să fie dusă la spital pentru îngrijiri. Ceva mai uşor a scăpat bărbatul de 36 de ani din Şiviţa, care a fost acroşat de o maşină pe raza localităţii Tătarca. Impactul a fost posibil din cauză că pietonul se deplasa pe marginea carosabilului, iar şoferul, un tânăr de 28 de ani, nu a aproximat corect distanţa, pentru a-l putea evita.

În toate cele patru cazuri, poliţiştii rutieri fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 1912 ori Ultima modificare Joi, 31 Martie 2016 00:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.