A avut nevoie de bani, s-a împrumutat și a plecat acasă cu o MAȘINĂ în valoare de 7.000 de euro!

A avut nevoie de bani, s-a împrumutat și a plecat acasă cu o MAȘINĂ în valoare de 7.000 de euro!
Evaluaţi acest articol
(27 voturi)

Nevoia unui împrumut rapid intervine tot mai des în viața de zi cu zi, mai ales dacă salariul nu este suficient de mare pentru a putea acoperi cheltuielile neprevăzute. Ilie Costel, galățeanul de 41 ani, a descoperit că în situațiile acestea se poate baza pe un împrumut de la Amanet Romero, astfel reușind să ofere familiei suportul financiar de care are nevoie.

Însă surpriza cea mare a venit atunci când, pe 30 Martie 2016 a aflat că este și norocosul câștigător al unei Dacii Logan în valoare de 7.000 de euro. Pentru că a ales împrumutul Avantaj Plus de la Amanet Romero el a obținut o sumă împrumutată mai mare, potrivită nevoilor sale, dar și șansa de a pleca acasă cu o mașină.

„Iată-mă cu o Dacia Logan! N-am crezut că tocmai eu pot fi așa norocos, dar uite că acum voi da și de permis! Mulțumesc, Amanet Romero!”

Cum puteți câștiga următoarea mașină?


La tombola Avantaj Plus poate participa orice persoană, cu vârsta minimă de 18 ani, dacă optează pentru un împrumut de la Amanet Romero. La fiecare achitare sau prelungire de contract se oferă un bile
țel de tombolă, iar din 3 în 3 luni, prin tragere la sorți se câștigă o mașină Dacia Logan. Totodată, optând pentru împrumutul Avantaj Plus, vă înscrieți automat și în cursa pentru premiile lunare în bani cash.

Următoarea extragere Avantaj Plus va avea loc pe 30 Iunie 2016. Mai multe detalii puteți cere în oricare din punctele de lucru Romero, vizitând site-ul www.romero.ro sau accesând pagina de Facebook Romero.Galați.

De ce să alegi un împrumut de la Amanet Romero?


De fiecare dată când via
ța se întâmplă și aveți nevoie de bani, Amanet Romero vă oferă soluția. Puteți împrumuta orice sumă de bani, cu un comision foarte bun, doar cu buletinul și o garanție în aur, pentru o perioadă de 90 de zile. În cazul în care doriți să prelungiți perioada contractuală este de ajuns să faceți o vizită în oricare din cele 20 puncte de lucru Amanet Romero. De asemenea, puteți restitui suma împrumutată mai devreme, astfel comisionul fiind recalculat în funcție de numărul de zile.

În plus, veți beneficia de card de reducere, care vă garantează un comision redus, negociere la cursul de schimb valutar și 5% reducere la achiziționarea de bijuterii din magazinele Maia Bijou.

Alte servicii oferite de firma Romero sunt: schimb valutar, transfer bani oriunde în țară sau străinătate și plăți facturi de utilități.

(P)

Citit 6300 ori Ultima modificare Luni, 01 Iunie 2020 09:29