A confundat antigelul cu apa minerală!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un bărbat de 34 de ani din Galaţi a ajuns la Urgenţe după ce, susţine el, a confundat sticla de antigel cu cea de apă minerală. Acum omul este internat în secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, sub supraveghere medicală.

„Sunt şofer pe camion de vreo 10 ani. Am preparat antigelul într-o sticlă de 2 litri, pe care am pus-o în maşină, alături de sticla de apă minerală şi din greşeală, am băut din cea de antigel. Nu eram la volan, dar făceam pregătiri de plecare. Am început să mă simt slăbit, nici nu mai puteam să mă ţin pe picioare. Am băut nişte apă şi mai târziu nişte bere” susţine bărbatul internat. „După aceea am venit aici”.

Ca să îşi revină, s-ar părea că bărbatul a avut nevoie de o cantitate respectabilă de alcool pentru a putea dilua antigelul pe care-l dăduse pe gât.

Chiar dacă vi se pare ciudat, se pare că funcţionează! Omul mai spune că soţia sa îl vizitase şi în prima zi de internare şi urma să vină să îl vadă şi ieri.

„A fost internat un bărbat tânăr, şofer profesionist, care în plină caniculă a reuşit performanţa să bea lichid antigel. Problema este că lichidul antigel, odată băut, nu te fereşte de îngheţat, dar îţi produce leziuni foarte grave, iar la o cantitate mai mare este mortal”.

„Omul, culmea, nebăutor, a greşit, a băut nişte apă minerală pe care îmbunătăţit-o. Deocamdată evoluţia sa este bună. O încercare de a face vara sanie în materie de prevenirea îngheţului, cu supravieţuire până în momentul de faţă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă Galaţi, dr. Nicolae Bacalbaşa.

Citit 1315 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.