ARME FURATE din Italia, ascunse în Galaţi. Un bărbat a fost REȚINUT pentru 24 de ore (VIDEO)

ARME FURATE din Italia, ascunse în Galaţi. Un bărbat a fost REȚINUT pentru 24 de ore (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Investigaţii Criminale şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, au efectuat, în cursul zilei de marţi, două percheziţii în Galaţi, la persoane bănuite că deţin bunuri provenite în mod ilegal.

În urma percheziţiilor, în locuinţele celor două persoane, un bărbat de 42 de ani şi mama acestuia, de 61 de ani, poliţiştii au depistat o armă letală cu glonţ, prevăzută cu lunetă, un pistol cu glonţ, o armă neletală - puşcă de tir sportiv cu aer comprimat, 35 de cartuşe cu glonţ şi cinci tuburi de cartuş cu glonţ.

Din primele cercetări a reieşit faptul că arma letală prevăzută cu lunetă şi pistolul cu glonţ ar fi fost sustrase din Italia.

În urma acestor constatări, bărbatul de 42 de ani s-a ales cu dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Mai mult, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, urmând ca, în cursul zilei de miercuri, să fie prezentat Judecătoriei Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

CLICK AICI pentru a vedea IMAGINI VIDEO

Citit 2750 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Mai 2016 00:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.