MARIA CRĂCIUN va cânta alături de Bittman şi de Filarmonica botoşăneană

MARIA CRĂCIUN va cânta alături de Bittman şi de Filarmonica botoşăneană
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Steluţa muzicii uşoare româneşti, gălăţeanca Maria Crăciun, va avea bucuria să apară în concert, joi, 26 mai, alături de popularul cântăreţ, compozitor, actor şi finanţist (căci, acum câţiva ani,  fusese desemnat  purtător de cuvânt al Ministerului de Finanţe), celebrul Dan Bittman.

Concertul liderului de la Holograf se va desfăşura la Casa de Cultură a Sindicatelor din oraşul de baştină al lui Eminescu, Botoşani, de la ora 19,30.

Solistul va fi acompaniat de Orchestra Filarmonicii Botoşani, cu un backing vocal compus din Maria Crăciun a noastră, recent laureată la Rai Uno,  Italia, cea care a cântat, alături de Al Bano, în faţa Papei Ioan Paul al II-lea la Vatican, acum la 16 ani (cântă de la cinci ani!) şi Ana Maria Bucşă, remarcată la „Vocea României”, acum la vârsta de 19 ani, cunoscută drept „un copil minune al muzicii botoşănene”.

În concert vor evolua, de asemenea, soprana Mediana Vlad şi baritonul Vlad Iordachescu - deci o companie foarte-foarte selectă, într-un concert interesant gândit şi de mare clasă.

Spectacolul este organizat de D.I.O.S. SYMPHONIC POP-ROCK ORCHESTRA, iar invitaţia i-a fost făcută gălăţencei noastre de către managerului acestui spectacol, Liviu Sorin.

Ai carte, ai cântec şi parte de departe…

Maria, elevă în clasa a IX-a, este pasionată de limba română şi de engleză, am aflat chiar de la ea. Şcoala a răsplătit-o pe Maria cu o bursa de merit pentru performanţele sale artistice, care aduc un plus atât instituţiei, cât şi oraşului.

Tânăra şi neobosita cântăreaţă are deja în program şi o altă ofertă: chiar pe 1 iunie, va fi invitată la Pro TV, unde va interpreta o frumoasă melodie a lui Edmond Deda, „Suflet de copil”, preluată din repertoriul regretatei cântăreţe şi actriţe Anda Călugăreanu.

Citit 3718 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 12:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.