CAZUL BRÂNZEI STRICATE/ Răspunsul DSVSA la cererea "Vieţii libere"

CAZUL BRÂNZEI STRICATE/ Răspunsul DSVSA la cererea "Vieţii libere"
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

"Viaţa liberă" a formulat cereri scrise atât către IPJ, cât şi către DSVSA, pentru furnizarea numelui firmei de la care a fost confiscată brânza stricată


Nici Direcţia Sanitar Veterinară din Galaţi nu ne poate oferi un răspuns clar în privinţa numelui firmei din depozitul căreia a fost confiscată brânza stricată în această primăvară.

Conform comunicatului remis redacţiei noastre de către biroul de presă al DSVSA, "informaţiile solicitate nu sunt prevăzute în ordinul ANSVSA nr. 24/30.03.2010, privind aprobarea listelor cuprinzând informaţiile secrete de serviciu şi informaţiile de interes public ca fiind o informaţie de interes public. Drept urmare, nu putem da curs solicitării dumneavoastră".

Cererea de solicitare a informaţiilor de la DSVSA a fost formulată în 25.04.2016 şi, deşi reprezentanţii instituţiei susţin că răspunsul a fost remis redacţiei noastre pe 28.04.2016, acesta a ajuns la noi abia pe 26.05.2016.

Astfel, deşi "Viaţa liberă" a formulat cereri scrise atât către Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ), cât şi către DSVSA, pentru furnizarea numelui firmei de la care a fost confiscată brânza stricată, această informaţie rămâne în continuare secretă.

VEZI AICI răspunsul primit din partea Inspectoratului Judeţean de Poliţie - CLICK PENTRU DETALII

Citit 5778 ori Ultima modificare Joi, 26 Mai 2016 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.