ACCIDENT GRAV pe strada Basarabiei din Galați. Trei răniţi şi patru maşini distruse (FOTO)
Foto: Sursa foto: GSDG

ACCIDENT GRAV pe strada Basarabiei din Galați. Trei răniţi şi patru maşini distruse (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Persoane rănite, autoturisme avariate şi trafic blocat zeci de minute constituie bilanţul unui eveniment rutier petrecut, joi, 2 iunie, la intersecţia străzilor Basarabiei şi Poşta Veche, dintr-o simplă neacordare de prioritate. În impact au fost implicate nu mai puţin de patru maşini, prima dintre ele dând tonul ciocnirilor în lanţ care au urmat. Potrivit martorilor, cel care ar fi provocat coliziunea ar fi fost şoferul unui Wolkswagen, care a ieşit de pe Poşta Veche în Basarabiei. A lovit în plin un BMW care cobora dinspre Coşbuc, proiectându-l în alte două maşini, una dintre ele staţionată. La faţa locului, poliţişti au concluzionat că totul putea fi evitat, dacă cel aflat la volanul primei maşini s-ar fi asigurat.

"Un bărbat în vârstă de 43 ani din Galaţi, în timp ce conducea autoturismul pe strada Poşta Veche, la intersecţia cu strada Basarabiei, nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula pe strada Basarabiei, intrând în coliziune cu acesta. În urma impactului, a fost proiectat într-un  autoturism  oprit în intersecţie pe strada Poşta Veche, care la rândul lui a ricoşat într-un autoturism care circula pe strada Basarabiei", precizează cms. şef Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma impactului, trei persoane aflate în prima maşină lovită au fost rănite, fiind transportate la spital de echipajele SMURD. Poliţiştii rutieri ai deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 31826 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Iunie 2016 12:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.