UPDATE/ PLÂNGERI reciproce la Poliţie ALDE - PMP

UPDATE/ PLÂNGERI reciproce la Poliţie ALDE - PMP
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

UPDATE, ora 12,00: Şi consilierul local ALDE Costel Văsoi, candidat pentru un nou mandat de ales local, a făcut plângere împotriva candidatului PMP Cătălin Cristache, pentru agresiune fizică. Punctul de vedere al ALDE faţă de incident ne-a fost prezentat de către preşedintele executiv al organizaţiei, Cristian Dima. „Domnul Văsoi se întorcea împreună cu familia de la vot. În dreptul magazinului pe care îl deţine a fost oprit de către Cătălin Cristache. Dl Văsoi a fost înjurat de mai multe ori de dl Cristache, s-au proferat injurii la adresa sa, a fost bruscat şi i-au fost smulse din mână foile pe care le avea. Hârtiile acelea nu erau documente electorale sau liste de alegători, era lista reprezentanţilor ALDE în secţiile de votare. Secţiile de votare marcate erau cele de care răspunde domnia sa. Dl Văsoi a făcut plângere la Secţia de Poliţie nr. 4 pentru agresiune fizică. Acuzaţiile că ar fi oferit mită electorală sunt nişte afirmaţii mincinoase care îi pot aduce prejudicii de imagine atât dlui Văsoi, cât şi ALDE”, ne-a declarat Cristian Dima.


UPDATE, ora 11,30: Plângerea penală împotriva candidatului ALDE, Costel Văsoi, a fost depusă la Secția 4 de Poliție, acesta fiind acuzat de mită electorală, în condițiile în care candidatul PMP susține că reprezentantul ALDE ar fi oferit și băuturi. Cristache a precizat că plângerea este înregistrată cu numărul 771587/05.06.2016.


Costel Văsoi, consilier local în funcție și candidat ALDE pentru un nou mandat, va fi reclamat penal, după ce a fost surprins, în această dimineață, că mobiliza mai mulți oameni din cartierul I.C. Frimu pentru a merge la vot. Acuzațiile vin din partea candidatului PMP pentru funcția de primar al municipiului Galați, Cătălin Cristache, care a povestit că totul s-a petrecut în cartierul amintit, în fața magazinului pe care consilierul ALDE îl conduce, deținând funcția de administrator. Cristache a precizat că va depune o plângere penală la Poliție și o sesizare la Biroul Electoral Municipal (BEM). Potrivit lui Cristache, candidatul ALDE deținea liste cu alegători, pe care PMP-istul i le-a smuls și le va folosi ca probe, alături de o serie de fotografii.

 

 

Citit 5453 ori Ultima modificare Duminică, 05 Iunie 2016 12:57

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.