PRIMARUL Marius Stan a VOTAT de ziua lui

PRIMARUL Marius Stan a VOTAT de ziua lui

Foto ”Viața liberă”, Marius Negri
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
4 comentarii


Însoţit de soţia lui, Simona Stan, şi de cele două fetiţe pe care le au împreună, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, candidat pentru încă un mandat la Primărie din partea UNPR, a votat în această dimineaţă la secţia de votare nr. 41 de la Şcoala nr. 20. Pentru Marius Stan ziua votului are o semnificaţie în plus - împlineşte 59 de ani.

Chiar la uşa secţiei de votare edilul s-a întâlnit cu şeful său pe linie de partid, deputatul UNPR Eugen Chebac, care este primul pe lista de candidaţi UNPR la Consiliul Judeţului. Eugen Chebac era, de asemenea, însoţit la vot, de soţia lui, Nina Chebac.

După ce şi-a exprimat opţiunea electorală, Marius Stan a mărturisit presei că a votat pentru „continuitatea proiectelor de dezvoltare a oraşului într-o strategie bine definită”, dar şi că a dat un “vot împotriva sistemului”. Cât despre faptul că este ziua lui de naştere, edilul a spus: „E o coincidenţă fericită, oricum astăzi sunt bucuros indiferent de ce se întâmplă”.

La rândul său, deputatul Eugen Chebac a transmis un mesaj către alegători: „Îi rog pe gălăţeni şi pe locuitorii judeţului Galaţi să voteze cu mintea şi nu cu sufletul pentru că întotdeauna trebuie ales omul şi după aceea partidul”.

Ca un element de culoare, trebuie spus că maşina alba cu care a venit familia Stan la secţia de vot avea pe portiera din dreapta, faţă, o urmă roşie: “Ce coincidenţă, chiar roşu pe maşină! E clar că nu puteam să fiu eu vinovat! S-a întâmplat săptămâna aceasta”.

Citit 7460 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 01:10

4 comentarii

 • postat de dana Duminică, 05 Iunie 2016 15:54 185.53.252.*** Link la comentariu
  4
  13

  LA MULTI ANI D:LE MARIUS STAN !!!!!!VA UREZ UN ALT MANDAT DE PRIMAR !!!!

  Raportează
 • postat de Damian Duminică, 05 Iunie 2016 15:28 5.13.195.*** Link la comentariu
  5
  15

  La mulţi ani, domnule Marius Stan!
  V-am votat! Aţi făcut în 4 ani mai multe pentru oraşul nostru decât toţi primarii de la Revoluţia încoace!
  Succes!

  Raportează
 • postat de MIHAIL Duminică, 05 Iunie 2016 13:14 5.13.177.*** Link la comentariu
  6
  17

  La multi si fericiti ani,Domnule Primar,UN MOTIV AL SIMPATIEI MELE PENTRU DUMNEAVOASTRA ESTE SI ACELA CA SUNTETI UNICUL PRIMAR PE CARE L-AM VAZUT FRECVENT AL SPECATACOLELE DE OPERA SI CONCERTE DE MUZICA CLASICA ,DU,MEAVOASTRA AVAND SI UN ROL IM,PORTANT IN SPRIJINIREA ACTIVITATII CULTURALE DIN URBEA NOASTRA ,ACHIZITIONAREA PIANULUI ,,STEINWAY,,FIIND UNA DINTRE REALIZARILE OBTINUTE PRIN DIRECTA DUMNEAVOASTRA IMPILICARE!!!SUNTETI UN PRIMAR MODERN SI CU UN SPIRIT MEREU TANAR!!!

  Raportează
 • postat de Daniel Duminică, 05 Iunie 2016 12:24 5.13.137.*** Link la comentariu
  7
  26

  La multi ani, domnule primar! Sunteti un om curajos care nu s-a speriat ca pierde voturi, eliminand garajele si maxi taxi... Niciun primar al orasului nostru, nu a indraznit pana acum, sa faca toate acestea. Felicitari si succes!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.