PRIMARUL Marius Stan a VOTAT de ziua lui
Foto: Foto ”Viața liberă”, Marius Negri

PRIMARUL Marius Stan a VOTAT de ziua lui
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Însoţit de soţia lui, Simona Stan, şi de cele două fetiţe pe care le au împreună, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, candidat pentru încă un mandat la Primărie din partea UNPR, a votat în această dimineaţă la secţia de votare nr. 41 de la Şcoala nr. 20. Pentru Marius Stan ziua votului are o semnificaţie în plus - împlineşte 59 de ani.

Chiar la uşa secţiei de votare edilul s-a întâlnit cu şeful său pe linie de partid, deputatul UNPR Eugen Chebac, care este primul pe lista de candidaţi UNPR la Consiliul Judeţului. Eugen Chebac era, de asemenea, însoţit la vot, de soţia lui, Nina Chebac.

După ce şi-a exprimat opţiunea electorală, Marius Stan a mărturisit presei că a votat pentru „continuitatea proiectelor de dezvoltare a oraşului într-o strategie bine definită”, dar şi că a dat un “vot împotriva sistemului”. Cât despre faptul că este ziua lui de naştere, edilul a spus: „E o coincidenţă fericită, oricum astăzi sunt bucuros indiferent de ce se întâmplă”.

La rândul său, deputatul Eugen Chebac a transmis un mesaj către alegători: „Îi rog pe gălăţeni şi pe locuitorii judeţului Galaţi să voteze cu mintea şi nu cu sufletul pentru că întotdeauna trebuie ales omul şi după aceea partidul”.

Ca un element de culoare, trebuie spus că maşina alba cu care a venit familia Stan la secţia de vot avea pe portiera din dreapta, faţă, o urmă roşie: “Ce coincidenţă, chiar roşu pe maşină! E clar că nu puteam să fiu eu vinovat! S-a întâmplat săptămâna aceasta”.

Citit 7741 ori Ultima modificare Luni, 06 Iunie 2016 01:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.