Gripa porcină ne ia cu asalt ambasadele

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Românii catolici din Koln: O comunitate de români catolici se află în Arhidieceza de Köln - Germania, fiind păstorită de părintele Gabriel Budau.

* Studenţii, în turneu in Italia: Corul Sound al Casei de Cultură a Studenţilor Bucureşti, dirijat de Voicu Popescu, a fost selecţionat pentru a reprezenta România la Festivalul Internaţional de Muzică Corală Sacra- Roma & Vatican, în perioada 17 - 22 iulie, eveniment ce prilejuieşte un schimb cultural între formaţii corale cu ţinută artistică deosebită.

* „Buna dimineaţa, Israel!”: Din Haifa aflăm că redactorul şef al publicaţiei „Bună dimineaţa, Israel!" , newsletter editat de ISRO-Press, dl. Uli Friedberg, anunţă apariţia numărului 13 al publicaţiei electronice.

* La Toronto s-au copt cireşele: Românii din Toronto şi zona GTA sunt aşteptaţi să vină, în această perioadă, să culeagă cireşe la Ferma ED Smith pentru a-şi aminti de bucuriile copilăriei.

* Ducu Bertzi aclamat la Londra: La invitaţia Ambasadorului României la Londra, Dr Ion Jinga, săptămâna trecută, cunoscutul şi îndrăgitul interpret şi compozitor de muzica folk Ducu Bertzi a susţinut un concert dedicat comunităţii româneşti din Marea Britanie. Cei peste 150 de spectatori l-au primit cu entuziasm pe artistul român.

* Unul dintre ucigaşi, arestat: Unul dintre componenţii comandoului camorrist care a semanat teroare şi moarte pe 26 mai în inima oraşului Napoli, la Montesanto, când a fost ucis Petru Bîrlădeanu, românul care trăia cântând la acordeon în Napoli, a fost prins. Arestarea sa coincide cu anunţul că, la Napoli, se va organiza un meci de fotbal pentru ajutorarea familiei lui Petru Bîrlădeanu. Asociaţia italo-română Partenope Dacia Onlus, în colaborare cu Opera Nomani şi Biserica Ortodoxă Română din Napoli, au propus această formă de a sprijini familia cetăţeanul român ucis.

* Ambasada de la Nicosia, închisă: Secţia consulară a Ambasadei României la Nicosia este închisă temporar în perioada 14 iulie - 20 iulie, în urma îmbolnăvirii cu gripa AH1N1 (gripa porcină) a personalului consular şi diplomatic din cadrul misiunii. Misiunea diplomatică face apel la toţi cetăţenii români care au fost în ultimele zile la secţia consulară a Ambasadei României de la Nicosia să-şi urmărească evoluţia stării de sănătate şi la apariţia primelor simptome ce pot sugera riscul unei îmbolnăviri cu virusul AH1N1 să se prezinte de urgenţă la doctor.

Citit 745 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.