PERICOLE pe drumurile publice! ȘOFERI prinşi în prag de COMĂ ALCOOLICĂ în Galaţi

PERICOLE pe drumurile publice! ȘOFERI prinşi în prag de COMĂ ALCOOLICĂ în Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În aceeaşi zi, poliţiştii gălăţeni au depistat un şofer în prag de comă alcoolică în Galaţi, după ce acesta a provocat un accident, iar pe un altul la Vânători.

Conducătorul auto care a lovit două maşini în centrul Galaţiului are 45 de ani şi este din Frumuşiţa. Acesta a provocat incidentul în trafic după ce, virând dreapta de pe Brăilei, pentru a intra pe strada Roşiori, a lovit în plin alte două autoturisme cărora ar fi trebuit să le acorde prioritate. În urma impactului, la faţa locului au venit poliţiştii, care au constatat că şoferul de la volanul primei maşini avea o alcoolemie în aerul expirat de 1,61 la mie. Bărbatul a fost imediat dus la spital pentru probe biologice şi s-a ales cu dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului. În plus, va trebui să suporte toate reparaţiile la maşinile pe care le-a avariat.

Într-o stare foarte avansată de ebrietate a fost prins la volan şi un localnic de 55 de ani din Vânători, oprit în trafic de poliţişti, după ce aceştia au observat traiectoria ciudată a autoturismului. Testarea cu fiola a arătat că şoferul avea o alcoolemie de 1,45 la mie în aerul expirat, ceea ce i-a adus pe loc un dosar penal. Ambii conducători auto au rămas fără permise, acestea având, după toate probabilităţile, mari şanse să le fie anulate.

Citit 4394 ori Ultima modificare Sâmbătă, 18 Iunie 2016 01:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.