Un TIR plin cu cereale s-a RĂSTURNAT la ieşirea din Galați

Un TIR plin cu cereale s-a RĂSTURNAT la ieşirea din Galați
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Accident spectaculos la ieşirea din Galaţi, pe strada Prelungirea Brăilei. Şoferul unui TIR a pierdut controlul asupra direcţiei şi, în curbă, s-a răsturnat. TIR-ul era încărcat cu 22 de tone de grâu. Norocul şoferului a fost că prin zonă trecea un echipaj al ambulanţei, care a oprit şi i-a acordat acestuia primul ajutor.

“Echipajul nostru, care venea din judeţ cu o gravidă, a oprit şi a acordat primul ajutor şoferului, un bărbat în vârstă de 38 de ani. Având în vedere că impactul fusese foarte puternic, s-a solicita şi ajutorul echipajului de gardă, cu medic. Pacientul a fost preluat, a fost imobilizat întrucât pacientul prezenta contuzii de coloană cervicală, coloana toracică, contuzii multiple la nivelul corpului şi la nivelul genunchiului drept. După ce a fost imobilizat, a fost perfuzat şi i s-au administrat analgezice, pacientul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru bilanţ lezionar, consult şi tratament de specialitate”, ne-a explicat medicul Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj ISU pentru că o parte din combustibilul din TIR a ajuns pe carosabil. Cu ajutorul lopeţilor şi a unui utilaj, grâul a fost strâs de pe carosabil şi încărcat într-un alt vehicul. Toată operaţiunea a făcut ca traficul din zonă să se desfăşoare cu dificultate.

În cauză, poliţiştii Biroului Rutier au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citit 11268 ori Ultima modificare Marți, 05 Iulie 2016 22:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.