Povestea ”frumoşilor nebuni” continuă. Rockerii de la ”Stirex” susţin un nou CONCERT

Povestea ”frumoşilor nebuni” continuă. Rockerii de la ”Stirex” susţin un nou CONCERT
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Liceenii de la Trupa „Stirex”, care au „electrizat” gălăţenii chiar de la primele concerte susţinute, invită publicul sâmbătă, 16 iulie, începând cu ora 20,00, în Place Pub Galaţi. Deşi s-au lansat în urmă cu puţin timp, muzica adolescenţilor este îndrăgită de un public numeros. „Stirex” adună rockerii de la trei licee din Galaţi: Valentina Ilie – voce şi Alexandru Răzvan Stanciu, zis Ginger (chitară) - ambii de la Colegiul Naţional "C. Negri", Robert Ciobotar, zis Ciobert sau Calu (tobe), Dănuţ Sava (bass, voce) - ambii de la Liceul "Dunărea" şi Dorian Hubeti (clape) - de la Liceul "Racoviţă".

Prima ieşire la scenă în acest format a fost la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, unde au fost invitaţi să cânte la un concert umanitar, în luna ianuarie a anului curent. La scurt timp de la acea apariţie, s-au adunat şi fanii, semn că „Stirex” chiar sună bine. 

În repertoriul lor sunt incluse melodii de la ACDC, Aerosmith, Michael Jackson, No Doubt, Marlyn Manson, Bon Jovi, Guns N' Roses, Halestorm şi Cargo. 

Solista trupei, Valentina Ilie, cântă de la şase ani muzică uşoară, însă băieţii au convertit-o la rock. Ginger a cântat, iniţial, la o chitară acustică, pe care a botezat-o Serghei. Şi Sava, basistul, a început să cânte tot la o chitară acustică. Ciobert, înainte să ajungă la muzică rock, a experimentat toate genurile de ritmuri. Iar Dorian, pianistul, este singurul dintre ei care a început studiul instrumentului cu un profesor.

Intrarea la concertul celor de la „Stirex”, în Place Pub, este gratuită.

Citit 3293 ori Ultima modificare Vineri, 15 Iulie 2016 02:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.