MARȘ pentru lupta împotriva cancerului la sân. Consultaţie GRATUITĂ pentru participanţi

MARȘ pentru lupta împotriva cancerului la sân. Consultaţie GRATUITĂ pentru participanţi
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Anual, peste 9.000 de femei din România descoperă că au o formă de cancer la sân, iar specialiştii estimează că jumătate dintre aceste cazuri sunt depistate târziu şi în stadii avansate. Pentru a contribui la diminuarea acestui fenomen, firma Avon organizează duminică, 31 iulie, începând cu ora 18,00, Marşul Roz "Cancel Cancer" ("Anulează Cancerul").

Gălăţenii sunt invitaţi să mărşăluiască, în semn de solidaritate, pe traseul Elice - str. Prelungirea Traian - str. Brăilei - str. Regiment 11 Siret - bd. Marii Uniri (Faleza superioară).

Marşul reprezintă un îndemn ca fiecare dintre noi să depăşească motivele care ne determină să amânăm o vizită la medic. În acest sens, Avon va oferi fiecărui participant posibilitatea de a face o investigaţie gratuită la sân, care poate fi păstrată sau oferită unei femei dragi.

La final, participanţii vor lansa baloane roz, în memoria victimelor cancerului, vor primi informaţii despre cum pot depista la timp o formă de cancer şi vor avea parte şi de alte surprize.

Citit 3544 ori Ultima modificare Sâmbătă, 30 Iulie 2016 18:21

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.