ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI săptămâna aceasta

ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI săptămâna aceasta
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Continuă lucrările de reparaţii ale mai multor străzi, trotuare şi parcări din municipiul Galaţi, au anunţat reprezentanţii Ecosal, care au făcut public programul de intervenţii pentru zilele acestea. Şoferii gălăţeni trebuie să ştie că, cel puţin până pe data de 7 august, vor continua lucrările de reparaţii prin frezare şi plombare pe strada Regiment 11 Siret şi se va lucra pe strada Traian Vuia, la parcarea din spatele fostului cinematograf „Flacăra”.

Tot săptămâna aceasta, va continua să se lucreze la repararea trotuarelor din Centru, în zona blocului P11, în faţa parcului de la Elice, la cele de pe strada Combinatului, între Piaţa Energiei şi Viaduct şi la aleile pietonale (dar şi carosabil) din strada Barboşi, între blocurile A2 şi N2.

La capitolul „lucrări finalizate – reparaţii prin frezare şi plombare”, Ecosal a anunţat asfaltarea parcării din strada Barboşi (Micro 17, în zona blocului R) şi a celei din faţa Şcolii nr. 9, reparaţii carosabil pe Brăilei, între străzile Frunzei şi Inelul de Rocadă, reparaţii carosabil Aleea Zimbrului şi repararea trotuarelor dalate din strada Siderurgiştilor, în zona Casei Roşii, la blocul PS2.

Citit 3507 ori Ultima modificare Marți, 02 August 2016 19:40

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.