Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
1 comentariu

13 obiective din oraş vor fi supuse lucrărilor de reabilitare sau reparaţie de către Ecosal Galaţi, la mijlocul lunii august, potrivit unui comunicat emis de societatea de salubrizare din cadrul Primăriei.

Astfel, vor continua lucrările de asfaltare a parcărilor de pe strada Barboşi (Micro 17), zona blocului R, şi din faţa Şcolii Nr. 9, dar şi reparaţiile accidentelor de teren din zona străzilor Călugăreni, Cezar şi Aurel Vlaicu.  De asemenea, muncitorii Ecosal vor continua să repare trecerile de pietoni de la intersecţia străzilor Oţelarilor şi Brăilei.

Alte lucrări de reparaţie vor fi efectuate pe trotuarele de pe strada Siderurgiştilor şi de pe strada Combinatului, între Piaţa Energiei şi Viaduct. Lucrări de frezare şi plombare vor fi efectuate pe strada Griviţei, dar şi pe Anul Revoluţiei 1848, colţ cu strada Basarabiei.

În categoria veştilor bune intră finalizarea lucrărilor de reparaţii a trotuarelor din zona blocului P11, vizavi de parcul de la Elice, a treptelor de pe strada Navelor, din zona blocurilor M şi N, dar şi a treptelor de pe Aleea Mercur.

Şi cei care călătoresc cu autobuzul vor avea parte de adăposturi reparate, dat fiind că Ecosal Galaţi are programate lucrări de reparaţii pe strada Dimitrie Cantemir şi pe strada Stadionului.

Citit 2877 ori Ultima modificare Marți, 16 August 2016 15:37

1 comentariu

  • postat de sifonarea banilor publici, noul sport national Miercuri, 17 August 2016 18:10 95.76.32.*** Link la comentariu
    0
    3

    ecosalul nu repara sosele ci pune petice. strazile dupa ei arata ca pantaloni rupti in cur cu nu stiu cite petice in tur. gropile apar rapid dupa cirpeala si iar si iar.ca doar sint bani publici. ecosalul ar trebui sa adune gunoiul si sa lase profesionistii la reparat drumuri. asa nu fac decit de toate si nimic profesional.

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.