ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI

ATENȚIE, ȘOFERI! Lucrări în mai multe zone ale Galațiului. Ce STRĂZI trebuie să OCOLIȚI
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

În perioada 5-10 septembrie, Serviciul Public de Salubritate Ecosal va efectua mai multe lucrări de reabilitare şi modernizare pe străzile din Galaţi. Astfel, sunt programate lucrări de frezare şi plombare pe bulevardul Galaţi (între semaforul de la Universitatea Danubius şi până în bd-ul Dunărea), pe bulevardul George Coşbuc, breteaua din zona blocurilor M, precum şi pe strada Griviţei.

De asemenea, vor mai avea loc reparaţii la parcarea de pe strada Alexandru Davila, între Poşta Română şi blocul CD4, precum şi pe mai multe trotuare din oraş. Aşadar, vor fi reabilitate cu covor asfaltic trotuarele de pe strada Siderurgiştilor, de pe strada Brăilei, între strada Frunzei şi bd-ul Dunărea, din zona blocului Z din cartierul Micro 38, precum şi pe bd-ul Marii Uniri (faleza superioară).

În ultimele săptămâni, Ecosal Galaţi a finalizat lucrările la parcarea din zona cinematografului Flacăra, la carosabilul de pe strada Cezar, dar şi trotuarele de pe strada Combinatului, între Viaduct şi Piaţa Energiei.

Citit 1227 ori Ultima modificare Luni, 05 Septembrie 2016 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.