Porţi deschise la ISU, de Ziua pompierilor

Porţi deschise la ISU, de Ziua pompierilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În fiecare an, data de 13 septembrie este zi de sărbătoare pentru pompierii din întreaga ţară. Anul acesta se sărbătoresc 168 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, ultima confruntare armată disputată pe teritoriul românesc dintre structuri militare ale Ţării Româneşti şi un corp de armată otoman.

Motiv de sărbătoare este şi pentru pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  Galaţi. Cu această ocazie, la sediul inspectoratului din strada Mihai Bravu, va avea loc, cu începere de la ora 9,00, o expoziţie de tehnică de intervenţie şi o expoziţie de fotografie cu aspecte din misiunile pompierilor gălăţeni.

Tot de la ora 9,00, timp de două ore, cei interesaţi pot sta de vorbă cu pompierii, pentru a afla cât mai multe informaţii despre activitatea celor care îşi pun viaţa în pericol pentru a-şi salva semenii.

De la ora 11,00, în aceeaşi locaţie, va avea loc şi un ceremonial militar, iar apoi vor fi şi câteva exerciţii demonstrative.

La ceas aniversar, le urăm pompierilor gălăţeni „La mulţi ani” şi le mulţumim, în numele nostru, dar şi al cititorilor noştri, pentru munca pe care o depun zi de zi în serviciul comunităţii.

Citit 859 ori Ultima modificare Marți, 13 Septembrie 2016 17:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.