Șoferul ucigaș de la Foltești a fost PRINS în ITALIA

Șoferul ucigaș de la Foltești a fost PRINS în ITALIA
Evaluaţi acest articol
(43 voturi)

Ivanciu Corcioveiu, şoferul care în seara zilei de 6 septembrie a accidentat mortal doi copii la Folteşti, după care a fugit, a fost prins în cursul zilei de joi, 15 septembrie. Capturarea individului s-a realizat pe teritoriul Italiei, stat unde, se pare, Corcioveiu mai fusese plecat. El a fost reţinut în oraşul Florenţa, în baza mandatului de arestare în lipsă emis de Judecătoria Târgu Bujor şi urmează să fie extrădat în România în vederea aplicării documentului privativ de libertate, care îl va ţine după gratii pentru 30 de zile.

Tânărul, în vârstă de 23 de ani, este acuzat de ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului. El mai are la activ un dosar penal pentru conducere fără permis, ajuns în instanţă în luna august a acestui an.

Turnat de complici

Capturarea lui Corcoiveiu a fost posibilă, se pare, după ce poliţiştii gălăţeni au reţinut doi amici ai acestuia, despre care aveau informaţii că l-ar fi ajutat să dispară. Bănuielile le-au fost confirmate, suspecţii recunoscând, în urma audierilor, că l-au sprijinit pe fugar să plece din judeţ şi mai apoi din ţară, dându-le indicii anchetatorilor şi despre ţara şi zona unde s-ar putea afla urmăritul. Complicii au fost prezentaţi, joi, Judecătoriei Tg. Bujor, cu propunere de arestare preventivă pentru favorizarea infractorului, dar au primit, deocamdată, doar măsura arestului la domiciliu.

Citit 87178 ori Ultima modificare Joi, 15 Septembrie 2016 23:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.