Ultima seară a gălăţencelor la "X Factor" | Alexandra Sîrghi şi Lizuca Bîgu au făcut spectacol (VIDEO)
Foto: Foto: Antena 1

Ultima seară a gălăţencelor la "X Factor" | Alexandra Sîrghi şi Lizuca Bîgu au făcut spectacol (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Cele două gălăţence din echipa lui Carla’s Dreams la "X Factor", Alexandra Sîrghi şi Lizuca Bîgu, au cântat senzaţional în ultima lor seară de competiţie.

"Tot ce-mi doresc este să nu mă dezamăgesc pe mine însămi şi să ştiu că am dat tot ce-a fost mai bun!", a mărturisit gălăţeanca Lizuca Bîgu, în vârstă de 17 ani, înainte de a cânta senzaţional piesa "Stiches" a lui Shawn Mendes.

În concurs, Lizuca a trebuit să facă faţă unei provocări şi mai grele decât prestaţia astistică! Carla-s Dreams i-a cerut să aleagă pe cine elimină din concurs, pentru a-i lua locul: „Dacă nu, pleci!". Copleşită de tensiune, Lizuca a nominalizat o adversară, dar Carla’s a decis să-i ofere locul alteia! Apoi, văzând-o aproape sufocată de emoţii şi presiune, a sfătuit-o să se calmeze. Din păcate, în final, Lizuca a fost eliminată, pentru a-i face loc penultimei concurente. Şi chiar Carla’s Dreams a regretat decizia: "Eşti foarte brava, să ştii! Îmi pare foarte rău! Crede-mă!".

Alexandra Serenada Sîrghi, în vârstă de 14 ani, a făcut spectacol cu piesa lui Alan Walker "Faded".

Din păcate, însă, nu a trecut mai departe. "Te aplaud în picioare pentru ceea ce ai făcut. Şi chiar cred sincer că, pur şi simplu, nu a fost ziua ta! Felicitări încă o dată! Totul mi-a plăcut şi ştiu că posibilităţile ei sunt mult mai mari decât ceea ce a fost astăzi, dar în circumstanţele care au fost azi era greu!”, a mărturisit Carla’s Dreams.

Din păcate, Galaţiul a rămas fără concurenţi la "X Factor"!

    

Citit 5285 ori Ultima modificare Duminică, 27 Noiembrie 2016 13:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.