Forţe sporite de Zilele Galaţiului | Sute de jandarmi, pe străzi în următoarele zile

Forţe sporite de Zilele Galaţiului | Sute de jandarmi, pe străzi în următoarele zile
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aproximativ 250 de jandarmi gălăţeni sprijiniţi de colegi din Gruparea Mobilă de la Bacău vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările culturale, religioase şi artistice, organizate cu ocazia Serbărilor Galaţiului, dar şi de Ziua Naţională a României. Dispozitivele de militari vor fi amplasate la Catedrala Arhiepiscopală până pe 30 noiembrie, la orele 23,00, pentru a asigura ordinea publică la pelerinajul de la moaşte şi până duminică, 4 decembrie pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor la „Târgul de Sfântul Andrei”. Pe 1 decembrie, pe jandarmi îi vom găsi şi la Galaţi şi la Tecuci, la paradele militare prilejuite de Ziua Naţională a României. Tot până duminică, siguranţa publică va fi asigurată cu jandarmi la concertele de la Faleza Superioară, urmând ca pe 6 decembrie militarii să fie prezenţi la manifestarea culturală "Poveste de iarnă". 

"Misiunile jandarmilor au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, precum şi depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte", precizează slt. Cătălin Bădin, purtătorul de cuvânt al IJJ Galaţi.

Gălăţenii care vor participa la aceste manifestări sunt rugaţi de jandarmi să nu tulbure liniştea publică să le asculte recomandările, să aibă grijă de bunurile personale şi să fie cu ochii în patru la copii.

Citit 2629 ori Ultima modificare Marți, 29 Noiembrie 2016 17:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.