Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Serviciul public Ecosal Galaţi, în colaborare cu Ecotic, participă la campania naţională de colectare a aparatelor electrice şi electronice uzate. Astfel, până pe 16 decembrie, gălăţenii sunt aşteptaţi la unul dintre punctele de colectare din Galaţi, unde vor fi şi premiaţi.

"La minimum cinci kilograme de deşeuri electronice aduse, se vor împărţi şi premii. Nu ştim exact în ce vor consta anul acesta, pentru că sunt oferite de partenerii noştri, însă în anii trecuţi au fost produse de curăţenie, umbrele, etc. Le reamintim gălăţenilor că punctele de colectare a deşeurilor sunt pe strada Nufărului, nr. 24-26, la staţia de sortare din Barboşi, dar şi pe Drumul Viilor, nr. 1, acolo unde este un punct verde deschis şi în weekend. De asemenea, în cazul în care aparatele electronice sau electrice sunt voluminoase, gălăţenii pot suna la dispecerat şi un echipaj se va deplasa la locaţie pentru a le ridica", ne-a explicat Mirela Furtună, directorul Ecosal Galaţi.

Numerele de telefon la care puteţi suna pentru ridicarea electronicelor şi electricelor uzate de acasă sunt 0236.312.282 şi 0372.741.887.

Citit 1418 ori Ultima modificare Luni, 12 Decembrie 2016 18:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.