UPDATE | S-au reluat cursele din Autogara Metropoli
Foto: Foto-arhivă ”Viața liberă”

UPDATE | S-au reluat cursele din Autogara Metropoli
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE, 9 ianuarie 2017 | Începând de luni dimineaţă, 9 ianuarie, cursele din autogara gălăţeană Metropoli s-au reluat aproape normal. Sunt doar câteva excepţii, cele cu plecare spre Constanţa, judeţ unde circulaţia încă se desfăşoară cu mare greutate. „De astăzi dimineaţa (luni, 9 ianuarie - n. red.) s-a plecat către toate destinaţiile, mai puţin Constanţa. Au fost şi două curse spre Constanţa, dar oamenii mi-au spus apoi că nu vor să mai plece încolo. Sunt aproximativ 60 de curse pe zi pe care le facem şi totul decurge normal, cu mici excepţii: Constanţa, cum vă spuneam, şi Călăraşi – de unde încă nu a sosit maşina”, ne-a declarat Gabriel Ionescu, directorul Autogării Metropoli din Galaţi.


Autogara Metropoli din Galaţi: Nimic nu pleacă, nimic nu vine | Nicio maşină nu pleacă şi nici nu vine astăzi din sau în Autogara Metropoli din Galaţi, până la ridicarea codului roşu, ne-a declarat directorul Gabriel Ionescu.

Foto-arhivă ”Viața liberă”, Bogdan Codrescu

„Absolut nimic nu pleacă. O singură maşină a pornit astăzi, de la Iaşi la Galaţi, şi este oprită undeva la Bârlad. Autogara nu e închisă, dar nici nu circulă vreo maşină. Probabil că după ridicarea codului vom începe iar să circulăm, după ce se vor curăţa şi drumurile. În condiţiile în care în toate judeţele din jur este instituit cod roşu şi drumurile sunt blocate, chiar să vrei să pleci şi nu ai unde. Problema nu e frigul, cât vântul foarte puternic şi zăpada afânată care s-a depus”, ne-a declarat Gabriel Ionescu, directorul Autogării Metropoli.

Postare 6 ianuarie 2017

 

Citit 18966 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2017 19:34

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.