Evaluaţi acest articol
(6 voturi)
3 comentarii

Înainte de sărbătorile pascale, poliţiştii locali de la ordine publică (Secţiile 1 şi 5) şi de la Serviciul Intervenţie Rapidă au făcut o razie în piaţa Calea Basarabiei, în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă, combaterea şi prevenirea unor fapte antisociale, precum şi a comerţului ilicit.  

„Cu această ocazie s-au urmărit următoarele aspecte: identificarea persoanelor care săvârşesc fapte ilicite, identificarea celor care comercializează produse contrafăcute, prevenirea şi descurajarea săvârşirii de fapte ilicite, identificarea şi luarea măsurilor legale, conform competenţei a celor care desfăşoară acte de comerţ neautorizat, înlăturarea persoanelor aflate în stare de ebrietate sau predispuse la consum de alcool, şi luarea de măsuri legale conform Legii 61/1991”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.
În urma acţiunilor, mai multe persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Locale Galaţi, iar poliţiştii locali au ridicat, în vederea confiscării, 80 de kilograme de peşte, care au fost predate la DSVA Galaţi. Totodată, oamenii legii i-au depistat pe C.L., de 46 de ani, D.S., de 47 de ani şi M.I, de 47 de ani, persoane ca comercializau ţigări, provenienţă Republica Moldova, din trei autoturisme. În urma verificării celor trei autoturisme, poliţiştii locali au găsit 20 de pachete ţigări, diferite mărci, provenienţă Republica Moldova, 17 colete cu deşeuri, ambalate în pungi negre, care erau comercializate drept cartoane cu ţigări, 30 de pachete de ţigări pline cu deşeuri de hârtie, o coadă de topor cu lungimea de 90 de  centimetri şi un cuţit cu lungimea de 29 de centimetri.
„Au fost întocmite actele procedurale, persoanele în cauză şi bunurile găsite au fost predate pe bază de proces verbal, Serviciului Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi”, a adăugat Aurelia Matei.
În urma acestei acţiuni, poliţiştii locali, conform Legi 12/1990, au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în sumă de 3.000 de lei, şi alte două amenzi la Legea 61/1991, în sumă totală de 1.100 de lei.

În urma acestei acţiuni, poliţiştii locali au aplicat patru sancţiuni contravenţionale, în sumă de 3.000 de lei, şi alte două amenzi la Legea 61/1991, în sumă totală de 1.100 de lei.

Citit 6740 ori Ultima modificare Vineri, 14 Aprilie 2017 17:50

3 comentarii

 • postat de prostul din Galati Sâmbătă, 15 Aprilie 2017 13:01 109.166.135.*** Link la comentariu
  1
  5

  Gargara pentru prosti. Atat timp cat politia va fi mana in mana cu traficantii de tigari si 'tepuitorii' din piete, singurii care vor fi 'prinsi' vor fi cei care nu cotizeaza... Sunt atatea modalitati de contracarare a infractionalitatii, de la montarea camerelor video in piete pana la interventii sub acoperire. Problema e ca nu se doreste oprirea acestei 'afaceri' atat timp cat toti au de castigat.

  Raportează
 • postat de aLEX Sâmbătă, 15 Aprilie 2017 11:17 5.13.151.*** Link la comentariu
  1
  2

  S-a constatat ca au aparut noi "evazionisti" printre cei vechi (stiuti, acceptati, dijmuiti, dirijati, protejati).
  Orice fumator stie punctele de vanzare la negru, numai cei indrituiti, de vreo 20 ani, nu reusesc sa descopere !

  Raportează
 • postat de vic Sâmbătă, 15 Aprilie 2017 08:16 5.13.226.*** Link la comentariu
  1
  6

  Ce se tot scrie ca au prins tepari care vind polistiren si hirtie in loc de tigari.Aceleasi surori {tiganci} fac chestia asta de cel putin un an.Nu poti sa intri in piata ca sa nu tabare pe tine cu tigari tigari.Politia nu ia nici o masura.Nu exista condamnare pentru inselatorie?De coloratii care vind peste intre tarabe nu se spune nimic pentru ca dau spaga la politisti,nu la comunitari ci la cei de la sectia 5.S-a intimplat sa fiu in piata si sa vad cind s-a dus etnicul colorat la masina de politie,a dat spaga,politistii au plecat bine merci.Si astia sunt excroci.Isi seteaza cintarul pe pound nu pe kg,mai trag putin de sacosa si va ard.Mie mi-au vindut stiuca,au cintarit-o au spus ca are2,3kg,am cintarit-o la alt cintar,avea 1,5kg.cind m-am dus la ei ca ei nu stiu ce s-a intimplat ,i-am luat la un alt cintar,au vazut ca era mai putin,mi-au dat diferenta inapoi motivind ca ei nu stiau ca au si sistem englezesc de masura.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.