PARCAREA din faţa Turnului de Televiziune, din nou plină de apă

PARCAREA din faţa Turnului de Televiziune, din nou plină de apă
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

După ce a fost asfaltată în toamna anului trecut, iar cei din zonă sperau ca, în sfârşit, să poată intra la locurile de parcare fără a mai trece prin apă până la glezne, iată că parcarea de la Turnul de Televiziune este iarăşi inundată. Mai mulţi cetăţeni din zonă ne-au trimis poze pe adresa redacţiei cu imaginile delăsării şi a muncii de mântuială făcute toamna trecută.

"Nu e normal aşa ceva. Se cheltuie bani publici pe ce? Pentru că, deşi aici este asfalt, nu se vede din cauza apei", ne-a scris o cititoare.

Pe reţelele virtuale au apărut deja glume legate de imensa băltoacă. "Poate că Primăria ar trebui să pună un panou pe care să scrie: Atenţie, sub apă se găseşte asfalt!".

I-am contactat telefonic pe reprezentanţii Primăriei pentru a cere explicaţii. "După ce va trece vremea rea şi se va usca în zonă, vom trimite pe cineva la faţa locului, pentru a constata cum a fost realizată lucrarea şi dacă s-a greşit undeva", ne-a transmis Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Până atunci, cetăţenii vor trebui să îşi scoată de la naftalină cizmele de cauciuc, dacă vor să ajungă în maşină cu şosetele uscate.

Citit 2169 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 02:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.