Evaluaţi acest articol
(9 voturi)
1 comentariu

PARCAREA din faţa Turnului de Televiziune, din nou plină de apă

După ce a fost asfaltată în toamna anului trecut, iar cei din zonă sperau ca, în sfârşit, să poată intra la locurile de parcare fără a mai trece prin apă până la glezne, iată că parcarea de la Turnul de Televiziune este iarăşi inundată. Mai mulţi cetăţeni din zonă ne-au trimis poze pe adresa redacţiei cu imaginile delăsării şi a muncii de mântuială făcute toamna trecută.

"Nu e normal aşa ceva. Se cheltuie bani publici pe ce? Pentru că, deşi aici este asfalt, nu se vede din cauza apei", ne-a scris o cititoare.

Pe reţelele virtuale au apărut deja glume legate de imensa băltoacă. "Poate că Primăria ar trebui să pună un panou pe care să scrie: Atenţie, sub apă se găseşte asfalt!".

I-am contactat telefonic pe reprezentanţii Primăriei pentru a cere explicaţii. "După ce va trece vremea rea şi se va usca în zonă, vom trimite pe cineva la faţa locului, pentru a constata cum a fost realizată lucrarea şi dacă s-a greşit undeva", ne-a transmis Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Până atunci, cetăţenii vor trebui să îşi scoată de la naftalină cizmele de cauciuc, dacă vor să ajungă în maşină cu şosetele uscate.

Citit 1180 ori Ultima modificare Vineri, 21 Aprilie 2017 02:31

1 comentariu

  • postat de antiverb Sâmbătă, 22 Aprilie 2017 01:48 70.80.50.*** Link la comentariu

    MISIUNE INDEPLINITA....dupa....urmarea....asteptare eterna....legile si DNA sunt mici pentru acest oras inchis....adica incurajeaza furatul si hotii ,,hai sa ne luam mana cu mana ,, cei cu inima roma si romana....

    Raportează

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.
ATENTIE: Comentariile nu se mai publica automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.