La East European Comic Con, în Bucureşti. Marian Coman își lansează romanul ”Haiganu. Furia Oarbă”

La East European Comic Con, în Bucureşti. Marian Coman își lansează romanul ”Haiganu. Furia Oarbă”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Duminică, 7 mai, de la ora 13.00, în a treia zi a East European Comic Con, eveniment ce se desfășoară în acest weekend la Centrul Expozițional Romexpo din București, se va lansa cel mai nou roman semnat de Marian Coman, a doua parte a seriei dark-fantasy de extracție românească ”Haiganu”. Ilustrat de graficianul Andrei Moldovan și apărut în codiții grafice de excepție la Editura HAC! BD, romanul ”Haiganu. Furia Oarbă” duce mai departe povestea din primul volum al seriei, ”Haiganu. Fluviul Șoaptelor”, într-un univers fantastic ce-și trage seva din mitologia traco-dacă și din folclorul românesc. Aşa cum aflăm din "Obiectiv" de Brăila, din a cărui echipă autorul face parte, cei care vor vizita standul SuperErou de la Comic Con vor avea ocazia să intre în posesia unui exemplar dintr-o ediție specială a romanului limitată la doar 300 de exemplare, numerotate și semnate de autor.

După lansarea de la Comic Con, Marian Coman pleacă într-un circuit de promovare în mai multe orașe din țară. Prima oprire în cadrul turneului va fi în orașul Galați. Astfel, miercuri, 10 mai, începând cu ora 18,00, Librăria Humanitas de pe Strada Domnească nr. 45 va găzdui prezentarea romanului ”Haiganu. Furia Oarbă”. Alături de autor va fi prezent scriitorul și criticul literar Adi George Secară.

Marian Coman este laureatul mai multor premii naționale dedicate literaturii F&SF și al unui premiu al Convenției Europene de Science-Fiction. A scris volumele "Nopți albe, zile negre", "Testamentul de ciocolată", "Teoria flegmei", "Apel la mitocănie", "Fingers and other fantastic stories", "Haiganu. Fluviul Șoaptelor" și "Haiganu. Furia Oarbă", iar povestirile sale au fost incluse în numeroase antologii. În prezent este unul dintre scenariștii revistei de benzi desenate HAC!

Citit 1928 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2017 18:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.