Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
9 comentarii

Prezent la conferinţa "Oportunităţi de investiţii în Europa", primarul Ionuţ Pucheanu a fost chestionat privind viitorul termoficării de către o parte dintre cei prezenţi în sală. Astfel, edilul oraşului a ţinut să precizeze că nimic nu este imposibil, dar că o astfel de investiţie este puţin probabilă. "Pentru că am fost întrebat de multe ori în ultimul timp privind aceste aspecte, pot spune că orice este posibil în viitor. Dar trebuie să ne gândim la mai multe aspecte, printre care modalităţile de obţinere a banilor necesari pentru o astfel de investiţie, dar şi modalităţile de restituire a acestora. Astfel, dacă cineva îmi poate garanta că la trei ani după începerea unei astfel de investiţii, vom găsi suficienţi oameni care se vor racorda la un nou sistem de termoficare, renunţând astfel la soluţiile individuale, voi merge până în pânzele albe pentru implementarea acestui fapt. Altfel, pot spune în continuare că actuala soluţie, cea de renunţare la sistemul centralizat, este cea mai bună", a declarat primarul Ionuţ Pucheanu. 

Citit 7937 ori Ultima modificare Sâmbătă, 20 Mai 2017 16:42

9 comentarii

 • postat de xyz Duminică, 21 Mai 2017 18:13 Link la comentariu
  2
  10

  ..Da ,asa e puturosii in loc sa faca investitii sa creeze locuri de munca ,bani la buget cauta scz puerile halal edil ne am gasit ,rusinos ,ce sa mai spunem .

  Raportează
 • postat de gl-eanu Duminică, 21 Mai 2017 15:28 Link la comentariu
  3
  18

  Fondurile (U.E.) nerambursabile sunt acelea care nu se mai restituie !

  Raportează
 • postat de Dorel Duminică, 21 Mai 2017 14:49 Link la comentariu
  4
  20

  Acum va intrebati? Dupa ce s a creat haos? Nici inainte nu stiati cati consumatori erau, acum nici atat.De fapt cred ca, asta ati si dorit.Majoritatea batranilor sunt prost informati in privinta acestei actiuni.

  Raportează
 • postat de viper Duminică, 21 Mai 2017 14:26 Link la comentariu
  11
  21

  in loc sa dati bani pt centrale care oricum nu ajung mai bine folositii pt repararea conductelor si realizarea de centrale de cartier mult mai bune. si cred ca toata treaba asta cu centrale devapartament e o minariie ca sa imbogatiti niste firme de casa ce cred ca v-au sponsorizat sa ajungeti primar si acu va string de c...e pt asta .ginditiva la ce se poate intimpla cu atitea modificari in structura blocurilor si ce efecte vor fi atit din cauza poluarii si doamne fereste de un cutremur sau vreo explozie.habar nu aveti cind luati hotariri atit de grave ce consecinte pot avea .un bun gospodar se apuca de treaba doar cind e sigur ca nu vor fi nenorociri

  Raportează
 • postat de ro Duminică, 21 Mai 2017 09:47 Link la comentariu
  9
  44

  Dar cat de "viabil" este un primar car nu-si tine promisiunile din campanie? DELOC!
  De aceea cea mai buna solutie este DEMISIA.
  Pentru cine nu stie care sunt solutiile unui sistem centralizat, care mai intai distruge si apoi cauta explicatii, pentru cine principala ocupatie este bani pentru oamenii partidului si nu pentru CIVILIZATIE, nu merita sa fie primar. Ceea ce la altii se poate si la noi nu se poate inseamna incompetenta.
  Rusine!

  Raportează
 • postat de Ady Duminică, 21 Mai 2017 09:38 Link la comentariu
  8
  26

  Pai dom. primar da banii aia dealde 3000 adunati nu faceau o suma buna de reparatii ca doar nu faceati un cet nou sau vreo centrala nucleara noua.A-ti fi in stare ca dupa ce i-si pun toti oamenii centrale sa veniti cu un nou sistem centralizat doar asa ca sa ziceti ca lucrati si sa mai aveti o sursa de muls.

  Raportează
 • postat de IC Duminică, 21 Mai 2017 06:48 Link la comentariu
  2
  20

  Este foarte viabila solutia daca sunt alungati rai platnicii si daca dezvoltarea economica a orasului va asigura locuri de munca si salarii normale . Este valabila solutia daca se vor tripla pensiile ,sa ajunga in cuantumul normal de minim 45 % din salariu mediu brut pe tara ,respectiv 1400-1500 lei/punct .

  Raportează
 • postat de Rugam , onor VLG.. Sâmbătă, 20 Mai 2017 21:49 Link la comentariu
  5
  35

  sa-i reaminteasca primarului , ce declara (mintea) in campania electorala , in presa si la posturile TV , referitor la sistemul centralizat de incalzire , apa calda.
  Asteptam articol pe aceasta tema !

  Raportează
 • postat de Geolgau Sâmbătă, 20 Mai 2017 17:20 Link la comentariu
  0
  33

  Domnule Primar nu va paoate nimeni garanta ca poate o sa fie bine in sistemul centralizat si va ramane in sistem.Asta Depinde de dvs cat de bine stiti sa va faceti treaba si cat de motivati sunt cei care au plecat din sistem sa revina.Poate nu s-a inteles este concurenta la servicii, la costuri si la rentabilitate si daca dvs sunteti capabil dovediti-o, suntei in stare eu va provoc, ce ziceti?
  Vrem un oras cu investitii si cu aport major al clasei politice, al nostru este peste masura platim taxe foarte mari ne facem datoria ca cetateni, iar dvs ca Primar astep si iar astept un pic de bunastare pt al meu oras pt a mea comunitate si te rog draga D-le Primar sa stii ca aici traiesti si ne bucuram impreuna sau nu de masurile luate de clasa politica, asta daca sunteti Romani adevarati si cu traditie.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.