Trupa OK World Wide, favorita publicului: Tecuceanul Laur a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT

Trupa OK World Wide, favorita publicului: Tecuceanul Laur a ajuns în FINALA ROMÂNII AU TALENT
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Dacă în preselecţiile Românii au Talent, Andi Moisescu a trimis-o direct în semifinală, apăsând butonul auriu, vineri noaptea, votul publicului a decis că trupa OK World Wide - din care face parte şi tecuceaul Laur (Karbula Lorand) - trebuie să meargă în marea finală a competiţiei de la Pro TV.

Vineri seara, trupa OK World Wide, formată din patru români şi un britanic, venită din Londra, a oferit un nou moment de excepţie: dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, toate împletite de minune pe ritmuri remixate de Subcarpaţi! Dacă la preselecţii au purtat ie, acum şi-au legat panglici tricolore pe post de genunchere. Pe româneşte au „rupt” scena şi-au ridicat juriul şi publicul în picioare.

„Sunt foarte mândru! Băieți, aștept momentul acesta de cinci luni. Atât a trecut între preselecții și momentul în care ați revenit live pe scena emisiunii Românii au talent. Dar este un moment pe care îl aștept și mai tare: momentul în care voi veți câștiga premiul cel mare de 120.000 de euro. Îmi doresc acest lucru. Am avut toate formele spectacolului câștigătoare de-a lungul celor șase sezoane. Cred că sunteți de departe unii dintre cei mai buni ambasadori ai României peste tot în lume, nu numai la Londra”, le-a spus Andi Moisescu.

Şi Andra a punctat că au fost cei mai buni din seara semifinalei, iar Mihaela Rădulescu a dus superlativele mai departe: „Sunteți cel mai bun moment al sezonului. Sunteți de departe cel mai bun moment de dans, cel mai tonic, cel mai românesc, cel mai energizant și cel mai capabil să câștige marea finală”.

„Eu nu înţeleg ce e-n capul cucoanei ăleia, că vrea să plecaţi din Europa, când ia uite, englezule, ce mişto e! O să vă fie dor de noi! Chiar dacă Anglia ar vrea să iasă din cauza unor zăpăciţi - s-ar putea să nu le iasă! - noi tot un continent, tot o umanitate rămânem! Tot un talent! Şi mă întreabă lumea pe stradă: bă, da’ dacă noi tot avem talent, de ce vin şi din ăia, şi din ăia? Din aceleaşi motive pentru care şi în ediţia engleză au venit români! Talentele nu mai pot fi ţinute pe bază de paşaport!”, a remarcat Florin Călinescu.

Votul românilor a spus totul, trimiţând trupa OK World Wide în Finala Românii au talent.

Reamintim că dorinţa celor cinci membri ai trupei este să revină în România şi să deschidă prima şcoală de dans unde să le oferă tinerilor şi copiilor condiţiile de antrenament de care nu au avut ei parte.

VEZI IMAGINI VIDEO - CLICK AICI

Sursa foto: Pro Tv

Citit 5632 ori Ultima modificare Sâmbătă, 06 Mai 2017 09:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.