Poliţiştii locali gălăţeni, CÂȘTIGĂTORI la trei probe sportive, cu ocazia zilei lor

Poliţiştii locali gălăţeni, CÂȘTIGĂTORI la trei probe sportive, cu ocazia zilei lor
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Poliţia Locală Galaţi a găzduit faza regională a Cupei Federaţiei Naţionale a Poliţiştilor Locali din România, eveniment prilejuit de Ziua Poliţiei Locale, manifestare care are loc în fiecare an pe data de 21 mai. Întrecerile sportive, desfăşurate pentru poliţiştii locali din Regiunea 2, s-au derulat la trei discipline: tir, tenis de masă şi şah. Întrecerile sportive de la Galaţi au avut loc sub coordonarea preşedintelui FNPL, Aurel Dobrilă şi a directorului Poliţiei Locale Galaţi, Petrică Hahui. În urma competiţiilor, echipele Poliţiei Locale Galaţi şi-au adjudecat locul 1 la şah, prin Ionel Tănasă, dar şi la TIR, prin Cornel Istrate. La şah, locul al doilea a fost ocupat de Mihail Iscru, de la Poliţia Locală Brăila, iar locul al treilea de Laura Sorina Pintilie, de la Poliţia Locală Vaslui. La TIR, locul al doilea a fost ocupat tot de un angajat al Poliţiei Locale Galaţi, respectiv Mihaela Roşca, iar locul al treilea a fost ocupat de Tiberiu Dascălu de la Vaslui.

La tenis de masă pe echipe, locul întâi a fost ocupat de poliţiştii locali gălăţeni Rodica Herghelegiu şi Daniel Şerban, urmaţi de vasluienii Sorin Catană şi Miluţă Ciulei, pe locul al doilea, şi de brăilenii Gigel Antohe şi Marina Săftoiu, pe locul al treilea.

Câştigătorii primelor poziţii vor lua parte la faza naţională a Campionatului Poliţiştilor Locali din România, ediţia a VI-a, eveniment care va avea loc în perioada 12-13 mai, la Călimăneşti – Căciulata.   

Reamintim că în 2016, la faza naţională a Campionatului Poliţiştilor Locali din România, reprezentanţii Poliţiei Locale Galaţi au urcat pe podium, la două din cele trei probe sportive din competiţie. La TIR, Poliţia Locală Galaţi s-a poziţionat pe locul II – individual (Istrate Cornel) şi locul II – echipe (Roşca Mihaela şi Istrate Cornel). La tenis de masă, poliţista locală din Galaţi, Rodica Herghelegiu, s-a situat pe primul loc - individual, iar pe echipe, Poliţia Locală Galaţi a ocupat poziţia a doua (Rodica Herghelegiu şi Daniel Şerban).

Citit 2736 ori Ultima modificare Vineri, 05 Mai 2017 19:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.