ȘEFIA Poliţiei Galaţi, scoasă din nou la concurs

ȘEFIA Poliţiei Galaţi, scoasă din nou la concurs
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi ar trebui, teoretic, ca de la jumătatea lunii viitoare să aibă un şef "plin". După aproape 18 luni de conducere interimară, instituţia se pregăteşte să primească un inspector-şef cu statut definitiv, funcţie ce nu va putea fi ocupată decât printr-un concurs, planificat a avea loc pe 14 iunie, la Bucureşti.

Din februarie 2016, conducerea IPJ Galaţi a fost asigurată, prin trei mandate succesive, de comisarul-şef Cornel Mototolea, venit ca împuternicit de la comanda Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate. Ofiţerul, alături de alţi doi contracandidaţi, respectiv cms. şef Dorin Colidiuc şi cms. şef Felician Vasilescu, şi-a mai încercat şansele de a deveni "definitiv" la concursul susţinut în noiembrie anul trecut, examen care însă nu a fost promovat de niciunul dintre aspiranţi.

Pentru concursul de pe 14 iunie, doritorii îşi pot depune candidaturile până pe 12 mai, urmând ca în cazul în care dosarele vor fi validate, aceştia să susţină o singură probă, un interviu, la care vor trebui să obţină cel puţin nota 7,00.

Citit 6267 ori Ultima modificare Luni, 08 Mai 2017 19:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.