Cine ia banii Ministerului Sportului şi Tineretului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trei organizaţii ale tinerilor din această zonă a ţării, adică toate cele care au înaintat o solicitare de finanţare, au obţinut bani ca să-şi pună în practică ideile, la ultima sesiune de proiecte organizată prin Direcţia Judeţeană pentru Tineret (DJT) Galaţi.

ARDOR Moldova este câştigătoarea a două proiecte finanţate de la bugetul Ministerului Tineretului şi Sportului, „Tineretul român – tineret european” (formarea tinerilor în spiritul valorilor democratice) şi, respectiv, „Competiţia regională de dezbateri 2009”.

Liga Studenţilor Universităţii „Dunărea de Jos” va crea, prin implementarea proiectului „Informatizare şi dezvoltare de durată” un portal web cu informaţii diverse pentru o orientare mai bună a tinerilor către activităţile culturale, sportive, turistice, sociale, de voluntariat.

De asemenea, AIESEC Galaţi le va propune studenţilor activităţi de formare sub sigla „Şi tu poţi să fii lider”.

Proiectele se derulează în perioade diferite, între 1 septembrie şi 20 noiembrie. Suma alocată acestei sesiuni a concursului de proiecte a fost de 6.450 lei, după cum se menţionează într-un comunicat de presă al DJT Galaţi.

Citit 834 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.