Sute de amenzi pentru viteză şi imprudenţă

Sute de amenzi pentru viteză şi imprudenţă
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Aproape 900 de participanţi la trafic din judeţul Galaţi au ajuns acasă cu o amendă, în ultima săptămână, după ce au încălcat diverse reguli ce circulaţie. Cei mai mulţi ghinionişti, 318, au fost şoferii care au depăşit limita legală de viteză, aceştia fiind urmaţi de aproape 200 de pietoni, care şi-au riscat viaţa traversând neregulamentar.

Lipsa centurii de siguranţă a fost sancţionată în 86 de cazuri, în timp ce vorbitul la telefon i-a costat câte o amendă pe 11 conducători auto. Neacordarea de prioritate, cauză frecventă în producerea de accidente, a fost sancţionată de 17 ori, iar depăşirea neregulamentară, în 12 situaţii.

Valoarea totală a amenzilor depăşeşte suma de 180.000 de lei.

54 de şoferi au rămas fără permisele de conducere, în timp ce 29 au predat certificatele de înmatriculare ale maşinilor. În 11 situaţii, şoferii implicaţi în incidente rutiere s-au ales cu dosare penale. Trei sunt cercetaţi pentru conducere fără permis, cinci pentru consum de alcool la volan, unul pentru că a condus o maşină neînmatriculată, iar doi deoarece au fugit după ce au produs accidente rutiere.

Citit 1964 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 20:27

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.