Campanie GRATUITĂ de sterilizare câini şi pisici, la Independenţa

Campanie GRATUITĂ de sterilizare câini şi pisici, la Independenţa
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Potrivit unei informări de presă transmisă redacţiei, timp de trei zile, pe 23, 24 şi 25 iunie, posesorii de câini şi pisici îşi pot steriliza gratuit patrupedele în comuna gălăţeană Independenţa, la cabinetul veterinar de lângă şcoală, situat la ieşirea spre comuna Piscu.

„Pentru cel de-al treilea an, Asociaţia Sava's Safe Haven, împreună cu o organizaţie internaţională, va oferi asistenţă medicală gratuită, operaţii de sterilizare/ castrare, deparazitare internă şi externă, dar şi tratamente şi consultaţii pentru animăluţele bolnave, în limita posibilităţilor. Valabil atât pentru pisici, cât şi pentru câini! Nu există limită de animale aduse de o persoană! Totul este gratuit!”, ne-au transmis organizatorii.

Aceştia precizează că posesorii de animale vor trebui să se prezinte pe baza unei programări, pe care o pot face la numărul de telefon 0753.952.789, şi a cărţii de identitate.

Deşi nu mai puţin de 17 medici americani vor fi la dispoziţia iubitorilor de animale, reprezentanţii Asociaţiei Sava's Safe Haven spun că, deocamdată, au foarte puţine programări.

Citit 3410 ori Ultima modificare Marți, 20 Iunie 2017 18:52

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.