O nouă GROAPĂ, pe Bălcescu!

O nouă GROAPĂ, pe Bălcescu!
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Încă un "pui" de groapă s-a ivit în centrul Galaţiului, pe carosabilul străzii Nicolae Bălcescu, în faţa fostei alimentare. Deocamdată, gaura din asfalt, care a fost deja semnalizată, este de mărimea unei guri de canalizare. Dacă ea se va mări până ce autorităţile vor interveni, există pericolul ca traficul de pe Bălcescu să fie mult îngreunat, în special cel al autobuzelor Transurb. Mai ales că două benzi de circulaţie (din trei) sunt blocate de zeci de maşini parcate.

În condiţiile în care această stradă are sens unic spre Brăilei, iar Prelungirea Traian, care dă spre Potcoava de Aur, este încă în lucru, situaţia s-ar putea complica foarte mult.

Să sperăm însă că nu se va ajunge până acolo.

Conform Ralucăi Ardean, purtător de cuvânt al Primăriei, situaţia este cunoscută şi se va interveni pe cât de repede posibil. "Zona a fost semnalizată corespunzător, pentru atenţionarea şoferilor, iar reprezentanţii Ecosal vor efectua lucrările de reparaţie. Întrucât în zonă se află un cămin aparţinând ori Calorgal, ori CET, Primăria Galaţi a făcut câte o adresă către aceste instituţii, pentru a ni se comunica dacă acel cămin a fost dat la casat sau dacă este funcţional. Dacă a fost dat la casat, atunci Ecosal va interveni pentru ca situaţia să revină la normal. Dacă acel cămin este încă funcţional, vom aştepta ca proprietarul să şi-l repare şi abia apoi Ecosal va putea interveni”, ne-a declarat reprezentanta Primăriei Galaţi.

Citit 2595 ori Ultima modificare Miercuri, 21 Iunie 2017 18:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.