ATENȚIE, se fură telefoane pe bandă rulantă!

ATENȚIE, se fură telefoane pe bandă rulantă!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

În ultima vreme, în Galaţi, mai multe persoane au semnalat faptul că le-au fost furate telefoanele mobile în locuri publice, dar şi în sedii de firme. Numai într-o singură zi, două astfel de furturi, soluţionate din fericire cu recuperarea bunurilor, au avut loc în două zone din oraş, victime fiind un minor şi patronul unui magazin.

În primul caz, băiatul de 15 ani a fost jefuit de mobilul în valoare de 2.700 de lei pe strada Siderurgiştilor, în plină zi. Adolescentul a cerut ajutorul poliţiei, agenţii Secţiei 4 identificându-i pe autori, doi minori de 16 şi respectiv 17 ani, de la care au recuperat telefonul. Final fericit a avut şi păţania unui administrator de firmă din Ţiglina 1, căruia un individ, care a intrat în magazin sub pretextul cumpărării unui boiler, i-a furat telefonul mobil. Poliţiştii Secţiei 2 l-au prins pe hoţ, un gălăţean de 42 de ani, de la care au recuperat telefonul în valoare de 1.000 de lei. În ambele cazuri, autorii sunt cercetaţi pentru furt.

Poliţiştii ne atrag atenţia să avem grijă la locul în care ţinem telefonul mobil în timp ce mergem pe stradă, ne aflăm în mijloacele de transport în comun sau în locuri aglomerate. Dacă mobilul ne este furat, să anunţăm imediat poliţia, pentru că intervenţia de urgenţă creşte mult şansele ca bunul să fie recuperat.

Citit 3327 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2017 08:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.