Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
3 comentarii

În ultima vreme, în Galaţi, mai multe persoane au semnalat faptul că le-au fost furate telefoanele mobile în locuri publice, dar şi în sedii de firme. Numai într-o singură zi, două astfel de furturi, soluţionate din fericire cu recuperarea bunurilor, au avut loc în două zone din oraş, victime fiind un minor şi patronul unui magazin.

În primul caz, băiatul de 15 ani a fost jefuit de mobilul în valoare de 2.700 de lei pe strada Siderurgiştilor, în plină zi. Adolescentul a cerut ajutorul poliţiei, agenţii Secţiei 4 identificându-i pe autori, doi minori de 16 şi respectiv 17 ani, de la care au recuperat telefonul. Final fericit a avut şi păţania unui administrator de firmă din Ţiglina 1, căruia un individ, care a intrat în magazin sub pretextul cumpărării unui boiler, i-a furat telefonul mobil. Poliţiştii Secţiei 2 l-au prins pe hoţ, un gălăţean de 42 de ani, de la care au recuperat telefonul în valoare de 1.000 de lei. În ambele cazuri, autorii sunt cercetaţi pentru furt.

Poliţiştii ne atrag atenţia să avem grijă la locul în care ţinem telefonul mobil în timp ce mergem pe stradă, ne aflăm în mijloacele de transport în comun sau în locuri aglomerate. Dacă mobilul ne este furat, să anunţăm imediat poliţia, pentru că intervenţia de urgenţă creşte mult şansele ca bunul să fie recuperat.

Citit 2933 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Iulie 2017 08:50

3 comentarii

 • postat de Indiana Jones Duminică, 02 Iulie 2017 13:58 Link la comentariu
  0
  1

  Munca in lagărele de muncă ar fi soluția.
  Să îi trimită la săpat canalul București-Cluj.
  Cu târnăcoapele.

  Raportează
 • postat de Nu va fie frica ! Sâmbătă, 01 Iulie 2017 14:45 Link la comentariu
  0
  2

  Hotii nu trebuie sa-si faca nici o problema din cauza Politiei Locale, tot la fel si scandalagiii si alte categorii de infractori.
  E mai grav daca esti pensionar si stai pe banca sau comerciant la o taraba, in cazul asta risti cel putin sa fii legitimat si notat intr-un carnetel, in rest ... infractorii pot sa stea linistiti !

  Raportează
 • postat de Larry2 Sâmbătă, 01 Iulie 2017 10:52 Link la comentariu
  0
  3

  Oare nu ar fi mai bine ca atunci când sunt prinși/descoperiți, acești hoți, sa fie arestați pentru 30 de zile și nu eliberați sub control judiciar sau oricare alte chichițe?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.