Vrei să CÂȘTIGI BANI în străinătate? Care sunt OFERTELE DE LUCRU ale ţărilor europene

Vrei să CÂȘTIGI BANI în străinătate? Care sunt OFERTELE DE LUCRU ale ţărilor europene
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Peste 770 de locuri de muncă sunt vacante în state europene, prin reţeaua EURES România, cele mai multe - peste 300 - fiind în Malta, unde se caută şoferi de autobuz şi personal de curăţenie. În Germania sunt disponibile locuri de muncă pentru bucătari, ospătari sau recepţioneri, iar în Irlanda sunt disponibile 20 de locuri de muncă pentru lucrători în ferme de vaci de lapte, potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Astfel, angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 773 de locuri de muncă, dintre care 316 sunt în Malta. În această ţară, sunt disponibile 250 de posturi pentru şofer de autobuz, 50 pentru personal curăţenie/ lucrători la înălţime/ supervizori curăţenie, şase pentru fierar betonist, câte patru pentru asfaltator şi zidar şi două pentru maşinist la terasamente, notează News.ro.

În Germania, sunt vacante 162 de locuri de muncă: 28 pentru ospătar, 21 pentru bucătar, 10 pentru şofer profesionist, 6 pentru recepţioner, câte cinci pentru asistent medical şi cameristă, câte patru pentru betonist, dezvoltator aplicaţii Android pentru dispozitive mobile, dezvoltator Java, excavatorist, menajeră, montator izolaţii clădiri, personal servire clienţi, specialist sisteme de canalizare, câte trei posturi pentru dezvoltator aplicaţii hibrid, operator utilaje pentru construcţii, specialist restaurant, zidar, pe lângă altele.

În Cehia, sunt vacante 101 locuri de muncă - 30 pentru şofer autobuz, 20 pentru şlefuitor, pilitor, 15 pentru forjor, 15 - operator CNC, cinci - electrician auto, cinci - mecanic auto, cinci - şofer tir internaţional, trei - maşinist, unul de electrician, unul de fizioterapeut, unul de tehnician frigidere.

În Norvegia sunt oferite 42 de locuri de muncă - 20 pentru lucrător în fabrică, opt pentru dulgher cofraje, cinci pentru tâmplar, trei pentru mecanic autobuze, două de frizer, unul de medic dentist, unul de personal curăţenie/ specialist carnaval, unul pentru personal jocuri/ specialist carnaval, unul de şofer/ specialist carnaval.

În Italia, sunt vacante 40 locuri de muncă pentru îngrijitori la domiciliu, iar în Marea Britanie sunt disponibile tot 40 de locuri de muncă - 35 pentru îngrijitor persoane la domiciliu şi cinci îngrijitor persoane.

În Irlanda, sunt disponibile 20 de locuri de muncă pentru lucrător în ferme de vaci de lapte, în timp ce în Suedia sunt libere 20 de posturi pentru montator schele.

În Austria sunt şapte locuri de muncă - trei de lăcătuş mecanic CNC, unul de tâmplar, unul de mecanic auto, unul de sudor, unul de tehnician dentar, iar în Spania sunt vacante şase locuri de muncă - trei de tehnician turbine eoliene, unul de şef de echipă turbine eoliene, unul de drujbist/ tăietor silvic, unul de operator toaletare arbori. Locuri de muncă disponibile sunt şi în Luxemburg, Slovacia, Letonia, Olanda, Polonia, Belgia.

Citit 2228 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Iulie 2017 18:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.