Şi-a cumpărat permis de conducere cu 1.000 de euro

Şi-a cumpărat permis de conducere cu 1.000 de euro
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Ştefan S., în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi, înmatriculat în Italia. La controlde frontieră, pe lângă documentul de identitate, bărbatul a prezentat certificatul de înmatriculare al autoturismului şi un permis de conducere pentru categoria B, eliberat de autorităţile italiene.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu figurează ca fiind eliberat de autorităţile italiene, acesta fiind fals. De asemenea, persoana în cauză figura în baza de date ca având antecedente la regimul circulaţiei.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a obţinut permisul de conducere în schimbul sumei de 1.000 de euro, de la un cetăţean italian a cărui identitate nu o cunoaşte.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Citit 8543 ori Ultima modificare Vineri, 01 Septembrie 2017 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.