ADMITERE pe bază de DOSAR la Facultatea de Arhitectură Navală, până pe 20 septembrie 2017

ADMITERE pe bază de DOSAR la Facultatea de Arhitectură Navală, până pe 20 septembrie 2017
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Admiterea la Facultatea de Arhitectură Navală, sesiunea septembrie 2017, se face pe bază de dosar, în funcţie de media la examenul de bacalaureat, pentru un număr de 26 de locuri la buget. Perioada de înscriere: 16 august-20 septembrie 2017.

Informaţii admitere: www.admitere.ugal.ro/site/, Informații FAN www.naoe.ro

Facultatea de Arhitectură Navală pregătește ingineri care activează în frumoasa profesie de constructori navali. Pregătirea oferită studenților facultății noastre asigură absolvențior cunoștințele necesare derulării activităților de proiectare și producție în șantiere navale Românești și nu numai. Abolvenți ai Facultatea de Arhitectură Navală pot fi întâniți pe toate meridianele pământului, făcând faimă învățământului naval Românesc.

Facultatea de Arhitectură Navală prin specializările promovate este recomandată de cei 66 ani de existență, fiind prima și în același timp unica din țară pe acest profil. Generații de absolvenți ai facultății fac cinste corpului profesoral prin prestația la locurile de muncă.

Studenții Facultatea de Arhitectură Navală pe lângă bursele oferite de stat beneficiază și de un număr important de burse private oferite de companii importante din domeniul construcțiilor de nave: VARD Brăila, DAMEN Galați, ICEPRONAV Galați, VARD Tulcea, precum și burse oferite de persone private. Bursierii companiilor menționate au, la finalizarea studiilor de licență locul de muncă asigurat.

Facultatea de Arhitectură Navală are unele dotări de nivel de unicat în țară: bazin de carene și tunel de vânt. Aici studenții pot urmări evoluția fenomenelor care au loc în apă și aer în jurul navei. Facultatea deține un număr de 175 de calculatoare unde studenții pot efectua numeroase modelări numerice folosind programe de calcul utilizate frecvent în proiectarea navală. Pentru analiza experimentală a structurilor de navă există dotări cu aparatură specifică.

Programele de învățământ de la Facultatea de Arhitectură Navală sunt concepute astfel încât să răspundă exigențelor industriei navale, oferind absolvenților un bogat pachet important de cunoștințe în specializările Arhitectură Navală și Sisteme și Echipamente Navale. Acestea, prin conținutul lor aplicativ și practic sunt atractive pentru studenți trezind interesul pentru frumoasa profesie de inginer navalist.

Nu în ultimul rând trebuie mențioant că la Facultatea de Arhitectură Navală funcționează un club de navomodelism unde stundeții exersează construcția de nave.

(P)

Citit 7724 ori Ultima modificare Luni, 04 Septembrie 2017 00:52