Confortul are un nou nume la Galaţi: HOTEL ALEX

Confortul are un nou nume la Galaţi: HOTEL ALEX
Evaluaţi acest articol
(19 voturi)

Aproape fiecare dintre noi cunoaştem sau avem acasă câte un Alex. Fie că e copil sau partenerul de viaţă, pentru că numele este unul în trend în aceşti ani, fie că este o rudă, un prieten sau un coleg de serviciu, numele Alex este sinonim cu agreabilul, cu senzaţia de confort fizic şi psihic, cu tot ceea ce este bun sau frumos, cu prietenia. Pur şi simplu, nu-i spui Alex unui duşman. Mai ales că, provenind din grecescul Alexandros, Alexandru (pe scurt, Alex) are semnificaţia de a apăra, a proteja, a face să-îi fie bine.

Alex este şi numele celui mai nou hotel din Galaţi, un hotel de business situat pe strada Aurorei nr.1, lângă Şcoala 26. E o diferenţă ca de la cer la pământ faţă de ceea ce exista înainte acolo. Vechea clădire a fost complet renovată, are un design nou, modern şi respiră calitate. Deschis de numai două luni şi adresat, în special, oamenilor de afaceri care tranzitează Galaţiul, Alex şi-a făcut deja prieteni. ”Pe drumul spre casă, în Ucraina, din vacanţa pe care am petrecut-o pe litoralul Bulgariei, ne-am planificat o oprire în oraşul Galaţi, unde Hotel Alex ne-a întrecut toate aşteptările. Cea mai bună evaluare care i-a fost acordată este în întregime adevărată. Camera este foarte spaţioasă, mobilierul este unul modern, cu paturi confortabile king-size şi cu lenjeria albă ca zăpada, iar baia este concepută ca o zonă de spa separată. Este un hotel în care toată lumea poate observa şi simţi mâna designerului, care a lucrat totul, de la mobilă la corpurile de iluminat. Ne-am odihnit perfect toată familia şi a doua zi am avut o plimbare plăcută prin oraş, după ce am primit recomandări de la recepţia primitoare a hotelului”- este doar una din recenziile primite de Hotel Alex pe booking.com de la o familie de ucraineni, care i-a dat nota 10.

Fiecare din cele 15 camere de la Hotel Alex are paturi de-a dreptul senzaţionale, king-size, de cinci stele, aer condiţionat, WiFi gratuit, televizor cu ecran plat şi diagonală mare, frigider, baie proprie şi articole de toaletă gratuite. Micul-dejun este servit într-un spaţiu amenajat impecabil, cum la fel de impecabilă este şi curăţenia. Cele mai multe materiale textile folosite la interior sunt ignifugate, tratate antibacterian si antialergice, pentru un plus de confort şi siguranţă al tuturor celor care trec pragul hotelului. Iar dacă zgomotul oraşului nu vă lasă să vă odihniţi, nu e nicio problemă: doar trageţi draperiile fonobsorbante şi liniştea se va aşterne în camera dvs.

La doar câţiva metri de Hotel Alex se află umbroasa alee de la P-uri, zonă care, datorită răcorii permanente, este aproape un stat în stat pe aceste zile caniculare. Iar pentru turişii amatori de plimbări mai lungi, hotelul este la un pas de: faleza Dunării, zona din Galaţi care nu trebuie ratată, Centrul Civic, numeroase restaurante cu specific.

Mai multe detalii despre hotelul Alex, puteti gasi şi pe pagina de facebook HOTEL ALEX Galaţi - CLICK AICI.

Citit 9632 ori Ultima modificare Marți, 05 Septembrie 2017 09:42